Planirate li vikend putovanje, ne teglite previše stvari!

Rad od kuće, a vikend izvan nje – to je nekako formula za zdraviji život i čuvanje živaca u ovim nenormalnim vremenima. Za to vam zapravo ne treba puno novca, potrebno je samo odlučiti se otputovati. U susjedni grad, na zanimljivo mjesto, u prirodu.

Živite li u kontinentalnom dijelu Hrvatske posjet Plitvičkim jezerima, muzeju Krapinskog pračovjeka, Varaždinu, Trakošćanu, Rijeci i Opatiji su samo neki primjeri gdje možete otputovati u budžetu koji je prihvatljiv. Poželite li i prespavati, pazite što ćete staviti u svoju prtljagu.

fashion-odjeća-putovanje-savjet-modnialmanah

Pazite kako dozirate odjeću!
Uz ono najnužnije, pidžama/papuče/ rublje i neseser stavite dvije rezervne kombinacije za jednu noć spavanja. Posebno boravite li u prirodi koja može biti nepredvidiva. Možete pokisnuti, uprljati se blatom već prvog dana, pa osigurajte jednu rezervnu kombinaciju za takve slučajeve. Isto tako odaberite par obuče koji će podržavati sve kombinacije koje imate, kao i jednu jaknu i ostale detalje (torba/naočale/pokrivala za glavu).

U što staviti ono što nosite?
Mali kofer u kojeg ćete staviti svoju i partnerovu odjeću je uvijek dobra solucija jer u automobilu ne zauzima puno mjesta. Nemate li takav komad, napunite veću torbu. Bez obzira u što stavljate stvari izbjegavajte to da nosite nekoliko manjih torbi.

Trenutno nema komentara

Comments are closed