Planirate li vidjeti Gardaland ovog ljeta, ne propustite još tri super atrakcije u blizini!

Gardaland je priča za sebe, ali boravak na talijanskom jezeru Garda (u blizini Verone) može biti dodatno zanimljiv ukoliko planirate boraviti u njoj tri dana. Tada možete vidjeti Gardaland, ali i tri atrakcije koje se nalaze na samo 3 kilometara udaljenosti. U malom gradiću Lazis (kojeg obavezno posjetite jer izgleda kao mali Dubrovnik smješten na jezeru) nalazi se sadržajno bogat movie studio MOVIELAND, ali i CANEVA AQUAPARK i MEDIVAL TIMES u kojem postajte sudionikom srednjovjekovne borbe vitezova.

Kupite li jednu ulaznicu za dva parka (Movieland i Caneva Aquapark) i ulaznicu na večeru u srednjovjekovnu arenu dobiti ćete po povoljnoj cijeni. Prilikom kupovine ulaznica dobro pogledajte pakete koji se nude jer ušteda može biti i do 10 eura.

Što vidjeti?
U Movieland dođite odmah na otvorenju kako ne biste propustili mini mjuzikl koji vav vodi kroz najpopularnije kino hitove. Krenite potpom obilaziti park uživajući u atrakcijama Terminator 2, Horror House (samo za najhrabrije), Police Academy, Magma 2, U 571 podmornica, Hollywood Action Tower (slobodni pad), Kitt Superjet… te mnoštvo odličnih show programa poput Rambo Action showa, Zorro Showa, The Illusionist…

Za one koji vole kupanje, čarolija vodenih radosti čeka vas u CANEVA AQUAPARKU (u terminima od 12.5. – 16.9.) s predobrim vodenim atrakcijama poput CRAZY RIVER, RELAX OAZA (jacuzzi uz egzotičnu glazbu), tobogani BLACK HOLE 2, TWIN PEAKS, KAMIKA, STUKAS BOOM (vratolomije na vodi), ANACONDA, WATER JUMP, BABY LAGUNA (veselje za djecu)…

Kad se dobro iskupate okrjepu potražite u susjednom MEDIEVAL TIMES dvorcu u čijoj vas areni čeka bogata večera sa neograničenom količinom piva i coca-cole.

Kako doći do ovih parkova?
Autom je lako doći do svih parkova u ovoj regiji. Ovi su parkovi udaljeni samo 7 km od izlaza Peschiera na A4/E70 autocesti. Kada prođete naplatne kućice, vidjeti ćete znakove “Parchi di Gardaland” . Vaš navigacijski sustav se možda neće slagati sa prometnim znakovima. Znakovi će vam sugerirati rutu koja kruži oko grada Peschiera del Garda, dok će vam navigacijski sustav predlagati kraću rutu koja prolazi direktno kroz centar grada. Ako su gužve na cesti, preporučljivo je da pratite prometne znakove pa putovanje može biti prava vječnost.

Trenutno nema komentara

Comments are closed