Pitate li se što odjenuti za proljetnu svečanost?

Proljeće je uvijek u znaku svečanosti koje slave rođenja, ljubav dvoje ljudi, ali i duhovne prekretnice u životima mladih. Tijekom proljeća se često rade fešte, slave okrugli rođendani, godišnjice braka… Ako ste primili zanimljivu pozivnicu na proljetnu svečanost i razmišljate što ćete odjenuti, evo koje savjete trebate.

Za početak nije svejedno za koju svečanost tražite total look. Ako ste gost na krštenju, krizmi ili pričesti vaših malih prijatelja odjenite svijetle nijanse i lepršave krojeve i spojeve. Haljina kao vladarica total looka je pun pogodak. Ako volite suknje, one su ove sezone apsolutni must have pa ih kombinirajte uz jednostavne bluze i sakoe. Kuma ste na ovakvoj svečanosti? Malo čipkice u pastelnim nijansama na haljini ili topu je odličan izbor.

Može li se za ovu prigodu odjenuti odijelo? Pa i ne baš – ono je idealno za ozbiljnije prigode poput proslave uspjeha tvrtke, ali i kontrast svim ‘haljina total lookovima’ idete li na maturalni ples ili vjenčanje. Kad smo kod vjenčanja odjenuti možete i svijetle i tamne nijanse uz napomenu da u ovom prigodi odjeća može biti izazovnija.

Inspiraciju za sve total lookove u kojima ćete blistati ovog proljeća potražite u aktualnoj kolekciji modnog brenda Mohito

Trenutno nema komentara

Comments are closed