Pet savjeta poznate stilistice koje trebaju urbani muškarci u odijevanju!

Hladniji je dio godine, pa je u fokusu slojevito odijevanje! Koji su to temeljni odjevni predmeti i kako u mnoštvu krojeva i spjeva odabrati onaj pravi? Na vikend modnom savjetovanju stilistice Alme Premerl Zoko,u prekrasno zadarskom Timberlandu, Alma je kroz pet savjeta pokazala na što se fokusirati prilikom kupovine kvalitetnih odjevnih predmeta za ovu sezonu.

Savjeti stilistice Alme

Kad je o hladnijem dijelu godine riječ, must have komad je svakako jakna. No, kako živimo u periodu promjenjivog vremena i temperaturnih oscilacija potražite u Timberlandu 3 u 1 rješenja. Kupite jaknu dizajniranu tako da se gornji i donji dio mogu razdvojiti kako biste dobili dvije tanje jakne (jakna i parka primjerice), a kad zahladi spojite ih u kompaktnu jaknu koja će vas štititi od niskih temperatura.

timberland-fashion-modni-savjeti-alma-premerl-zoko-modnialmanah

Ove je sezone zelena nova crna. Ona se odlično kombinira uz tople (narančasta, žuta i crvena) boje, ali i uz one hladnog spektra (plava i smeđa). Odaberite barem nekoliko nijansi ove boje koje možete nositi u jednom outfitu (monokromatski)

timberland-fashion-modni-savjeti-alma-premerl-zoko-modnialmanah-stilistice

Kupujete li jedan par obuće za ovu sezonu neka bude smeđe boje. Prepoznatljiva Timberland smeđa je jako popularna i upotpunjuje svaki total looku.

timberland-fashion-modni-savjeti-alma-premerl-zoko-modnialmanah-stilistice

Ne zaboravite na modni matching.To je modni trend koji će kulminirati ove sezone, a kojeg lako možete realizirati u Timberlandu! Evo i primjera – vi i on u istom modelu hudice/majice, upotpunjene istim modelom obuće (ženski model neka ima potpeticu) i sve začinjeno torbicama koje možete i međusobno dijeliti! Vrlo šik za lijepe vikende u pokretu.

timberland-fashion-modni-savjeti-alma-premerl-zoko-modnialmanah-stilistice

I za kraj ne zaboravite na kvalitetu odjeće. Timberland u svojoj kolekciji ima odlična modna rješenja napravljena od kvalitetnih tkanina, Dominira pamuk, ali i fine mješavine s vunom uz napomenu da se prilikom proizvodnje Timberland odjeće poštuju standardi ekološki prihvatljive proizvodnje.

timberland-fashion-modni-savjeti-alma-premerl-zoko-modnialmanah

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed