Pet proljetnih modnih imperativa koje morate imati u svojem ormaru!

Proljetna modna sezona je na vrhuncu. Dok u potpunosti ne uskočimo u kratke rukave i prozračne haljine, naučite koje proljetne komade trebate imati u svojem ormaru. Jer na proljetne se trendove naslanja ljeto 2017.

Što je proljetni modni imperativ? Inspiraciju smo pronašli u aktualnoj Mohito kolekciji.

Seksi suknje s volanima!
Klasična pencil suknja ove je modne sezone dobila slatke volane koji se ovisno o građi tijela ‘sele’ od struka do ruba suknje.

Nešto između majice i topa
Kad pogledate ovaj modni komad što pomislite? Nije niti majica niti klasičan top – riječ je o gornjem dijelu širokog kroja koji se odlično kombinira uz suknje ili hlače. Uz to ovo je odlična baza slojevitog odijevanja! Pokušajte ovakav top/majicu kombinirati uz kratke jaknice.

Jakna-sako
Volite li poslovni look ovog proljeća nosite nešto između jakne i sakoa – model će biti klasičnijeg, ravnog kroja s povišenim naramenicama ili stilizirana sportska jakna od mekane tkanine koja funkcionira u svim modnim stilovima.

Neka se vidi rame
Više od bilo koje druge modne sezone, ova je u znaku asimetrije! Topići, haljine, veste, kardigani neka budu krojeni tako da pokažete jedno rame. Ukoliko vam to ne dopušta dress code, topiće ili majice ‘na jedno rame’ kombinirajte uz klasične jakne ili sakoe.

Asimetrija haljine
Čak i kad je sašivena ‘iz jednog komada’ proljetna haljina treba donijeti nešto novo – zanimljiv uzorak koji će stvarati optičku varku, ukrase koji će maziti obline.

mohito_fashion_modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed