Pet neodoljivih Jadran čarapa koje figuriraju različitim oblicima nogu

Imate li tanke noge, nedostaje li vam optički visine ili želite suziti liniju bokova i malo smanjiti stražnjicu znajte jedno – sve to možete napraviti uz pomoć mrežastih čarapa. Isprva su na modnoj sceni bile samo obične mrežaste različitih gustoća, a onda su proizvođači poput Jadran čarapa, lansirali nekoliko varijanti mreža koje savršeno figuriraju tijelu.

Koji model trebate ovisno o građi tijela?
Chantel odlično dodaje volumen tanjim nogama bez naglašenih kontura, ali i većim plohama optički sužava širinu bokova i stražnjice.

jadran-čarape-modnialmanah-fashion
Chantel

Cecile je zamjena za klasičnu gustu mrežu i kao takva odlično pristaje svima. Čak i onima koje imaju jako široke listove i uži skočni zglob. Ova nejednaka mreža magično izjednačava razlike na nogama.

jadran-čarape-modnialmanah-fashion
Cecile

Stylish hulahupke su za sitnije žene i žene s tanjim nogama. Kontrast podloge i detalja dodaje volumen, dok stilizirana mašnica naglašava volumen i tamo gdje ga nema (uski listovi).

jadran-čarape-modnialmanah-fashion
Stylish

Marilou se sastoji od mreže koja nejednakih uzoraka. Vrlo su šik i na nogama djeluju kao rasteri. Pazite kako ih odijevate centrirajući na najširi dio nogu i najrjeđu mrežu.

jadran-čarape-modnialmanah-fashion
Marilou

Tango su klasične fine hulahupke koje su na prvu gotovo neprimjetne. Iako su obične ako su u nude nijansama nevjerojatno dobro figuriraju nogama djelujući kao da ste bez čarapa, s preplanulom kožom na koju ste stavili malo ulja.

jadran-čarape-modnialmanah-fashion
Tango
Trenutno nema komentara

Comments are closed