Pet Max Factor make up trikova za dugo toplo ljeto!

U najtoplijem dijelu godine minimalizirajte sadržaj svoje make up torbice! Dovoljno je da se u njoj nalazi tekući puder lagane teksture, kvalitetan korektor, rumenilo mineralizirajuće strukture, vodootporna maskara i ruž za usne – najčešći je savjet profesionalnih šminkerica želeći brojnim ženama pomoći da iskoriste prirodnu ljepotu i svježinu lica kojeg je barem malo ‘dodirnulo’ sunce. Jedna od takvih je i mlada vizažistica Meri Popović koja za dugo toplo ljeto otkriva pet make up trikova koji će vam pomoći da uvijek izgledate lijepo i svježe.

1. Nevidljiva podloga! Zamislite jedan proizvod u kojem se nalazi vaša dnevna krema sa zaštitnim faktorom, obogaćena vitamin C, hijaluronskom kiselinom i kompleksom za proizvodnju kolagena i prekrasna boja koja ujednačava ten? Upravo ovu kombinaciju za početak ljeta Meri stavlja u beauty fokus, kao svojevrsno otkriće kojem je teško odoljeti. Max Factor Miracle Pure Skin Improving tekući puder ima odličnu moć prekrivanja tijekom ljeta omogućavajući koži da diše i djeluje prirodno. Kako ga nanijeti na kožu? Najbolje je malim točkicama rasporediti proizvod po licu i blendati ga četkicom dok se u potpunosti ne stopi s kožom.

max-factor-beauty-make-up-šminka-ljepota-modnialmanah

2. Sakriveni podočnjaci su mnogim ženama imperativ tijekom šminkanja! Posebno ako su tamni! Patite li od ovog problema, Meri je pokazala jedan super make up trik! Kombinirajte crvenkasti ruž za usne i Max Factor korektor Radiant Lift lagane teksture. On u svom sastavu ima formule s reflektirajućim česticama, vitamin C i E, pa osmim što prekriva njeguje okoloočni dio lica. Kakva mu je poveznica s crvenkastim ružem za usne? Kako bi tamni podočnjaci postali nevidljivi prvo ih prekrijte tankim slojem ruža za usne, a onda krenite s nanošenjem korektora. Lice će dobiti svježinu a podočnjaci će u potpunosti nestati. Savjet više: ovaj korektor ima mekani spužvasti aplikator na vrhu- nemojte ga koristiti tijekom kombiniranja s ružem za usne jer će se pobojati.

3. Zdrav osmijeh pojačat će i kvalitetno rumenilo koje je ljeti potrebno nanijeti na tri mjesta na licu – iznad oka, na najistureniji dio jagodice i na sam vrh brade. Kako biste njegovali prirodan look, birajte rumenila s mineralnim sastavom koja daju prirodan izgled nakon nanošenja. Vizažistica Meri savjetuje rumenila s fino mljevenim raznobojnim pigmentima poput Facefinity blush rumenila iz ljetne kolekcije Max Factor.

max-factor-beauty-make-up-šminka-ljepota-modnialmanah

4. ”Prodoran pogled ljeti naglasite kvalitetnom maskarom koju nanesite u tri sloja” – kaže Meri. Prvim slojem Max Factor False Lash Effect maskare ‘počešljajte’ trepavice, drugim im dajte oblik, a trećim naglasite samo vanjski dio trepavica kako biste dobile punoću. Ne zaboravite nanijeti maskaru i na trepavice donjeg kapka i to gustom četkicom s kratkim čekinjama.

5. Moć ruža za usne je ključ savršenog ljetnog make upa! S njime se možete poigrati na različite načine – ublažiti tamne podočnjake, koristiti ga kao rumenilo, ali i upravo njime naglasiti odjevnu kombinaciju koju nosite. Max Factor Colour Elixir ruž za usne sadrži vitamin E, a mekana tekstura lako se nanosi i traje čak do 24 sata.

max-factor-beauty-make-up-šminka-ljepota-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed