Pet ljetnih must have trendova koje svaka šminkerica treba u svom ormaru!

Sve miriši na ljeto, ulazimo u mjesec kad ćemo spajati praznike i vikende, bježati na more sunčajući se i otvarajući sezonu kupanja. Jeste li modno spremne? Donosimo pet osnovnih modnih pravila koje svaka šminkerica mora imati u svojem ormaru. Inspirirala nas je aktualna Naf Naf kolekcija koja donosi prekrasne komade kojima teško odolijevamo.

Što je must have?
Pokažite ramena – tunike ili romantične haljine – svejedno je, samo da je gornji dio haljine s gumom koja omogućava spuštanje naramenica na sam rub ramena.
Čipka u bojama za dnevni look i posebne prigode. Ovog ljeta zavodite u prekrasnim zelenim, lila, bijelim haljinama koje su jednostavnog kroja, ali napravljene od tkanina koje cijelom look-u daju poseban dojam.
Dugo, a prozirno za one koje žele nositi ugodnu odjeću koja ne dodaje volumen tijelu. Duge suknje koje su u donjem dijelu prozirne apsolutni su hit ovog ljeta.
Gola leđa i retro povratak u 50-te kad su leđa bila adut za zavođenje!
Volani u službi detalja! Trend ovog ljeta glasi – bilo kuda volani svuda. Nosite ih na gornjim dijelovima haljine, na tunikama, majicama… Ma nosite ih svuda, samo da su u skladu s vašim tijelom.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS