Pet beauty trikova za savršene trepavice!

Svako oko bolje izgleda ako su trepavice uvijene i ako je na njima maskara. Upravo zato, ne izlazite iz kuće ako na lice niste stavili tri beauty saveznika ljepote – malo korektora, maskaru i sjajilo na usne.

Što morate znati prilikom korištenja maskare?
• Maskaru uvijek nanesite samo s onim što je ostalo na četkici. Na rub pakiranja ‘očešite’ višak maskare i krenite sa šminkanjem.
• Ako je maskara suha ili pri samom kraju iskoristite ‘posljednje trzaje’ tako da ćete cijelu maskaru staviti u vruću vodu i ostaviti zatvoren proizvod nekoliko minuta. Toplina će otopiti proizvod i vi ćete nastaviti šminkanje. Isto tako možete u maskaru uliti i kap dvije kapi za oči. Smanjiti ćete tako iritaciju oka. Bez obzira na proizvode za skidanje šminke, nema boljeg čistača od kokosovog ulja.
• Bojite li se da vam se maskara ne precrta na kapak, posebno ukoliko za šminkanje imate samo nekoliko minuta? Vrijeme je da se poslužite trikom s kartončićem kojeg ćete staviti uz rub oka puštajući da vam se trepavice na njega preslikaju. Kad se jednom preslika boja, višak se skinuo i možete nastaviti treptati bez opasnosti od preslikavanja.
• Za one koje se boje lijepljenja trepavica poslužiti će štapić za uho. Magično odljepljuje trepavice dok su još mokre.
• A sada evo malo trikova kako postići dojam gušćih trepavica. Dakle, prvo nanesite sloj maskare, pa potom štapićem za uši sloj baby pudera, pa nakon toga ponovite sloj pudera. Dojam nevjerojatan. Isto tako uvite trepavice uz pomoć tople žlice čijim ćete obrnutim rubom odičnuti sredinu trepavica puštajući da se sve trepavice odignu i zavrnu.

beauty-trepavice-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed