Personalizirajte vlastiti bicikl!

Baš kako sve podliježe trendu, tako bi trebao biti u trendu i bicikl kojeg vozite svakog dana. S jedne strane su e-bike-ovi,a s druge strane gradski bicikli. Ovi prvi su sami po sebi i svojim performansama u skladu s trendovima, a gradski bicikli trebaju vašu pomoć. Imate li jedan takav na kojem se vidi patina stajanja i čekanja da ga ponovo stavite u fokus, naučite kako te potom personalizirajte vlastiti bicikl.

Kreativno oslikavanje!
Imate li jedan na kojem je hrđa pojela boju, krenite s laganim struganjem tog ružnog detalja. Kad ste uklonili hrđu krenite s bojanjem bicikla specijaliziranom bojom za metal. Kad je dobio novi look odaberite stil dekoriranja. Što kažete na ovaj retro look?

praktični-savjet-personalizirajte-bicikl-modnialmanah

Može biti šaren i veseo (baš poput vas) što je ove godine posebno moderno. Sjetite se svih onih detalja koji su ukrašavali bicikl u 90-tim i krenite s dodavanjem ukrasa na žice kotača, detalja na guvernal.

praktični-savjet-personalizirajte-bicikl-modnialmanah

Imate li bicikl čija vam se boja ne sviđa, potražite ukrasne trake za metal koje oblijepite okolo svih metalnih detalja. Uz malu investiciju i u kratkom vremenu dobiti ćete potpuno nov bicikl.

praktični-savjet-personalizirajte-modnialmanah

I za one naj hrabrije, koje se vole dobro zabavljati postoje i malo radikalniji načini ukrašavanja bicikla. Što kažete na tigrića?

praktični-savjet-personalizirajte-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS