Ovo su zvijezde poslovnog looka ove jeseni!

Odbrojavamo sitno do službenog početka novog godišnjeg doba, pa u skladu s time svi modni trendovi ulaze u fokus. Mijenja li se išta u poslovnom odijevanju? Odgovor je kratak i jasan – da! U okvirima strogog poslovnog dress coda moda ipak diktira svoje. Koketirajući retro stilovima koji su obilježili modnu prošlost u fokus ove jeseni ulaze tri odjevna predmeta koja na neobičan način podržavaju strogi poslovni stil. Pronašli smo ih u kolekciji modnog brenda Mohito.

Jedna od glavnih zvijezda je skraćeni tench- novi model sakoa kojeg karakteriziraju stroge linije i odmjerenost, ali i neobična strogoća u određivanju dužine. Za razliku od dosadašnjih sakoa ovaj je nevjerojatno kratak i dolazi s dva reda gumbi koji mu daju posebnost i eleganciju.

fashion-poslovni-look-mohito-modnialmanah

Prošle je modne sezone suknja ponovo zavladala modnom scenom no za razliku od dosadašnjih pencil suknji koje prate siluetu ove jeseni suknja dobiva na eleganciji. Krojena je u blagi A s pokojim detaljem poput gumba ili džepova koji se nalaze na bočnim dijelovima konstrukcije. Ovakva suknja duljinom prelazi liniju koljena, a pristaje svima koje imaju skladne noge.

fashion-poslovni-look-mohito-modnialmanah

Zvijezde poslovnog looka ove jeseni su i hlače širokih nogavica i povišenog struka ali i retro suknja A kroja s jasno definiranim strukom kojeg dodatno naglašava guma. Oba ova odjevna predmeta odlično se kombiniraju s kratkim sakoom koji može biti u smeđim nijansama ali i u klasičnoj crnoj.

fashion-poslovni-look-mohito-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed