Ovo su štikle u kojima ćete izdržati cijeli dan (i noć)

U korak s proljećem koje je zakucalo na naša vrata obnavljamo elemente za svoj total look ali i tražimo ugodna rješenja koja nas neće sputavati. Sve je više onih koje pitaju postoje li štikle u kojima se može izdržati cijeli dan i noć? Odgovor na ovo pitanje već tradicionalno daje modni brend Högl koji u svojoj kolekciji ima jednostavan par štikli dizajniranih ako da izduže mišiće nogu bez dodatnog opterećenja stopala.

Upoznajte model Boulevard 70 gl održive salonke od brušene kože u crnoj, sahara-bež i ružičastoj boji obećavaju trenutke koji privlače poglede. Šiljasti vrh i visoka potpetica dodaju klasičan, ženstven izgled, a otvoreni bočni dio optički sužava stopalo.

Kako kombinirati ovaj model cipela? Budući da je riječ o klasičnom modelu cipela one podržavaju sve modne stilove i najbolje se usklađuju s klasičnim modnim detaljima – malom torbicom s dugom ili kratkom ručkom ili svevremenskom clutch torbom.

Foto: Högl

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS