Ovo su paste za zube koje su zaludile modni i beauty svijet!

Uvijek nas iznova oduševe noviteti iza kojih stoji dugogodišnje istraživanje, inovacija i kvaliteta. Jedan od takvih svakako su paste za zube BEN&ANNA koje dolaze u posebnim, staklenim pakiranjima u kojima se skriva bijela ili crna pasta. Obje odlično čiste zube, vraćaju svjež dah, a uz sve to u svom sastavu imaju sastojke koji uvelike doprinose oralnom zdravlju! Još kad dodamo da su dostupne u svakom dm-u i da im je cijena 50-tak kuna, za pakiranje dostatno za najmanje mjesec dana korištenja, oduševljenju nema kraja.

Evo po čemu su posebne ove paste za zube!

White pasta za zube
Ben&Anna White pasta za zube ima moćnu snagu izbjeljivanja zubi. Sadrži dragocjenu kadulju te dovoljno vitamina A i antioksidansa koji štite usnu šupljinu od karijesa i slobodnih radikala. Enzim ananasa je zadužen za izbjeljivanje vaših zubi. Osim što se radi o certificiranoj prirodnoj i veganskoj kozmetici, ambalaža svih proizvoda u potpunosti je bez plastike. Ben & Anna White pasta za zube sadrži blagotvorne sastojke iz prirode. Ambalaža pasti za zube dobivena je iz prirodnih i obnovljivih izvora pa ju, nakon što potrošite proizvod, možete također reciklirati.

Black pasta za zube
Ben&Anna Black pasta za zube s aktivnim ugljenom ne samo da sprječava žute naslage na zubima, već nudi i zaštitu protiv karijesa. Pasji trn i kamilica brinu za potrebnu njegu i pružaju zaštitu vašim zubima. Prirodna metvica odgovorna je za svjež dah. Pasta je bez parabena, EDTA, ftalata, SLS-a, formaldehida, peroksida, fluorida i mikroplastike.

ben&anna-zubi-pasta-za-zube-beauty-modnialmanah

Znate li?
U liniji za oralnu njegu BEN&ANNA imaju još jedan divan proizvod. U njihovom je sastavu soda bikarbona, kvasac, ekstrakt bagrema i mente. Dodatno sadrže još i vitamin B12 kako bi ga nadomjestili u slučaju mogućeg deficita. Tablete su bez fluorida i nude kompletnu zaštitu od karijesa. S prirodnim sastojcima do zdravog osmijeha!

ben&anna-zubi-pasta-za-zube-beauty-modnialmanah

Svi proizvodi iz ove linije su po cijeni od 52,90 kn.

Trenutno nema komentara

Comments are closed