Ovo su Högl modni detalji za sve ljetne outfite!!

Volite li svoj sezonski modni stil začiniti funkcionalnim modnim detaljima koji će se uklopiti uz sve što nosite vrijeme je za odabir začina koji će obilježiti dugo toplo ljeto. Osluškujući potrebe suvremenih žena koje cijene kvalitetu ali i kreativan dizajn modni brend Högl u fokus stavlja mules “Marbella” koje svojom funkcionalnošću dokazuju da se moda i održivost ne isključuju nužno. Široke naramenice od rafije imaju obrub od meke kože koja omogućava ugodnost nošenja, a široka potpetica i prozračna kožna podstava jamče maksimalnu udobnost nošenja na ljetnim temperaturama. Izgledajte posebno dobro nošeni uz haljine ili bermude i košulje. Proizvedeno u Europi na način koji štedi resurse.

Högl-ljeto-fashion-moda-modnialmanah

Tražite li jednu torbu koju ćete moći nositi ovog ljeta obratite pažnju na Högl trapezoidni model torbe “Rome”. Odlično se kombinira, bez obzira odaberete li ovaj funkcionalni model u crnoj ili prirodnoj boji rafije koja je kombinirana s odgovarajućom nijansom smeđe, ili također u jarko ružičastoj. Magnetski zatvarač čini torbu lakim za otvaranje i zatvaranje, a također čuva sadržaj na sigurnom. Još jedan detalj: zahvaljujući remenu “Rome” možete nositi na ramenu.

Högl-ljeto-fashion-moda-modnialmanah

Kako lice zaštiti od sunca? “Capri” rajf sa šiltom vrlo je chic dodatak koji savršeno štiti lice od sunca. Ima kožni remen s kukom i omčom koji ga sigurno drži na mjestu.

ljeto-fashion-moda-modnialmanah

Narukvica od pletene teleće kože s privjeskom s logom u zlatnoj boji. stavlja točku na ‘i’ ovom total looku. Odaberite istu boju narukvice i torbice kako bi povezivanje detalja bilo potpuno i šik.

ljeto-fashion-moda-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed