Ovo su četiri boho frizure koje možete nositi ispod šešira!

Sezona jesenskih i zimskih šešira je otvorena, pa volite li ovakav ukras na glavi znajte jedno – nakon izrazito popularnog boho stila, ove jeseni u fokus ulaze boho frizure. Za njih trebate imati srednje dugu ili dugu kosu, dobar šešir i puno mašte.

Evo koje su to četiri boho frizure koje možete nositi ispod šešira:

Neobične pletenice!
Podijelite kosu ispod šešira na dvije kikice i zavežite ih više na prednjoj strani glave, iza ušiju. Svaku od njih počnite plesti u popularnu ‘žito’ pletenicu dopuštajući neposlušnim vlasima da ispadnu iz pleta. Što je frizura neurednija, to je modernija.

beauty-boho-frizura-šešir-modnialmanah

Dio pletite, dio pustite!
Imate li repasto ošišanu kosu koja je gusta i duga razdijelite je na deblje pramenove koje pletite u neobične pletenice. Pramenovi trebaju izgledati neuredno provirujući ispod volumena kose.

beauty-boho-frizura-šešir-modnialmanah

Bujna griva!
Prirodno valovitu kosu osušite na zraku te figarom uvijte krajeve kako biste dobile urednost i volumen. Šiške, ako ih imate osušite četkom i podijelite na dva dijela (spajajući ih s ostatkom kose). Ta slatka ‘zavjesica’ neka proviri ispod ruba šešira i otvori pogled. Ovo je jedna od najpopularnijih frizura iz 70-tih koja gotovo nikad nije izašla iz mode.

beauty-boho-frizura-šešir-modnialmanah

Neobična punđa!
Imate li dugu kosu koju želite skupiti ispod ruba šešira skupite je u niski rep i oblikujte u opuštenu punđu. Pustite da neki dijelovi opušteno padaju iza uha i iz forme punđe.

beauty-boho-frizura-šešir-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed