Ovo je krema za područje oko očiju koja smanjuje tamne krugove i podočnjake!

Koža oko ispod i oko očiju tanja je i delikatnija od ostatka kože na licu te joj je potrebna odgovarajuća njega. Česti problemi s kojim se mnogi susreću su hiperpigmentacije u obliku tamnih krugova ispod oka, kao i natečene vrećice koje mogu izazvati dodatan stres i negativno utjecati na kvalitetu života. Uzroci se razlikuju od osobe do osobe, srećom mogu se uspješno riješiti pravilnom njegom!

eucerin-beauty-Anti_Pigment-oči-modnialmanah-njega-skin

NEŽELJENI PODOČNJACI I TAMNI KRUGOVI ISPOD OČIJU
Hiperpigmentacije oko očiju pojavljuju se kao tamni krugovi i dolaze u različitim veličinama i oblicima. Nastaju zbog prekomjerne proizvodnje melanina, prirodnog pigmenta koji našoj koži daje boju. Niz čimbenika može utjecati na prekomjernu proizvodnju melanina, ali se ponajviše povezuje s izlaganjem suncu, genetikom, hormonalnim utjecajima te ozljedama ili upalama na koži.

Osim hiperpigmentacija, razlog nastanka tamnih podočnjaka je i vidljiv učinak krvnih žila koje tamne kada tijelo ne dobiva dovoljno kisika ili vlage. Nažalost, oči su među prvima pod utjecajem: koža ispod oka vrlo je tanka jer ne sadržava masno tkivo. Umjesto toga, tamo je mnoštvo krvnih žila i limfnih čvorova. Ako tijelo ne dobiva dovoljno kisika ili tekućine, krv teče sporije i tamnije je boje. Te krvne žile vidljive su kroz tanku, gotovo prozirnu kožu ispod oka. Ovisno o tipu kože, zatamnjenja ispod oka bit će smećkaste ili plavičaste boje. Često se pojavljuju zbog premalo sna, no mnoštvo je drugih uzroka tamnih podočnjaka – od stila života i prehrane, do zdravstvenih razloga i alergija.

NATEČENE VREĆICE ISPOD OČIJU
Osim tamnih krugova ispod očiju, čest problem su i natečene vrećice ispod očiju. To su vidljive vodene ili masne naslage ispod oka, koje se protežu od donjeg kapka do jagodične kosti. Ako je razlog nastanka vrećica neprospavana noć okoloočna njega koja se nanosi s metalnim aplikatorom za hlađenje vidljivo će smanjiti natečenost i pružiti trenutačne rezultate. Dodatno, njega koja sadrži hijaluronsku kiselinu pomoći će nježnoj koži oko očiju pohraniti vlagu i zadržati njezinu elastičnost.

EUCERIN ANTI-PIGMENT KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU – RJEŠAVA TAMNE KRUGOVE I PODOČNJAKE
Eucerin Anti-Pigment krema za područje oko očiju kombinira moćne aktivne sastojke koji djeluju na različite načine kako bi pospješili sjaj kože i smanjili hiperpigmentacije, te posvjetljuje i zaglađuje područje oko očiju. Svježa i lagana formula sadrži thiamidol, učinkovit i patentirani sastojak koji djeluje na temeljni uzrok hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina.

Pigmenti u formuli reflektiraju svjetlo za posvjetljivanje područja oko očiju za trenutno svjež i razbuđen izgled. Hijaluronska kiselina smanjuje natečenost, hidrira kožu i ispunjava fine linije i bore. Oligopeptidi stimuliraju kolagensku mrežu za čvršću strukturu kože.

eucerin-beauty-Anti_Pigment-oči-modnialmanah-njega-skin

Zahvaljujući metalnom aplikatoru, krema se lako i precizno nanosi na područje oko očiju i ima rashladni učinak. Za samo dva tjedna vidljivi su prvi rezultati, koža postaje glađa i ujednačenija, svježeg i probuđenog izgleda.

POTVRĐENI REZULTATI NAKON 4 TJEDANA PRIMJENE*
98% dugotrajno smanjuje tamne krugove/podočnjake
97% veća blistavost u području ispod očiju
99% ispunjava fine linije
95% Odmah daje svjež izgled
98% Jača osjetljivu kožu oko očiju

*Istraživanje o proizvodu u uporabi (PiU) provedeno sa 120 žena u dobi od 25 do 45 godina, 4 tjedna primjene.

eucerin-beauty-Anti_Pigment-oči-modnialmanah-njega-skin-očiju

Eucerin® ANTI-PIGMENT krema za područje oko očiju

  • Smanjuje sve vrste podočnjaka
  • Posvjetljuje područje ispod oka
  • Trenutno svjež i razbuđen izgled
  • Smanjuje natečenost
  • Ispunjava fine linije i bore
Trenutno nema komentara

Comments are closed