Otvorite sezonu sunčanja na balkonu uz proizvode na posebnom popustu!

Balkoni, terase, vrtovi, dvorišta – sve su to najomiljenija mjesta u ovoj #ostanidoma fazi. Na njima radimo, pijemo kavu, smirujemo živce, klaframo telefonski s frendicama. Možda je vrijeme i za malo sunčanja. Kako je u ovom dijelu godine sunce umjerene jakosti i kao takvo jako zdravo, skinite duge rukave i nogavice i sunčajte barem neke dijelove tijela.

A prije toga zavirite u Afrodita web shop u kojem se nalaze neki stari nam, dobro poznati proizvodi, na posebnom popustu, a koji sunčanje pretvaraju u odlično provedeno vrijeme tijekom kojeg pojačavate boju u isto vrijeme hraneći kožu.

Evo koji vas proizvodi čekaju:

SUN CARE ALOE VERA gel sada 50,99 kn
Zgusnuti gel istisnut iz svježih listova ALOE VERE BARBADENSIS znatno poboljšava navlaženost kože već nakon samo jednog nanošenja! Pruža dugotrajnu hidrataciju, potiče procese regeneracije stanica kože, smiruje, sprječava ljuštenje i neugodan osjećaj zatezanja. Ublažava ubode insekata. Predstavlja blagotvornu njegu za sve tipove kože lica i tijela, posebno za isušenu kožu. Izvrstan za njegu nakon sunčanja, depilacije i brijanja.

afrodita-sun-care-beauty-modnialmanah-koža-kozmetika

SUN CARE BODY YOGURT sada 57,79 kn
Ugađanje koži osvježavajućom kokosovom vodom! Lagana formula ugodno hladi, smiruje i koži nakon sunčanja vraća izgubljenu vlagu. Dodani karité maslac hrani i regenerira, a šipkovo ulje, bogato vitaminom E, pridonosi obnovi stanica kože te vraća mekoću i elastičnost. Ne ostavlja mastan trag. Nije za konzumiranje.

afrodita-sun-care-beauty-modnialmanah-koža-kozmetika

SUN CARE COCO JOY maglica za tijelo sada 46,74 kn
Ljetno osvježenje s kokosovom vodom i aloe verom! 99,9 % prirodna formula osvježi kožu, umiri je i opskrbi prijeko potrebnom vlagom. Pomaže u aktivnoj regeneraciji stanica kože i tako predstavlja terapiju obnove koja posebno odgovara od sunca pocrvenjeloj koži. Raspršite po licu i tijelu i uživajte u revitalizirajućem valu svježine. Prije uporabe protresite.

afrodita-sun-care-beauty-modnialmanah-koža-kozmetika

SUN CARE MARMELADA BRONZE sada 57,79 kn
MARMELADA pridonosi bržem i intenzivnijem postizanju privlačno preplanulog tena i daruje mu prekrasan sjaj. Dragocjena prirodna ulja bogato njeguju i vlaže kožu. Ne pruža zaštitu od UV zraka. Nanesite je na kožu u izdašnom sloju prije izlaganja suncu. Proizvod nije pogodan za dječju, osjetljivu i vrlo svijetlu kožu. Nije za konzumiranje!

afrodita-sun-care-beauty-modnialmanah-koža-kozmetika

SUN CARE MARMELADA BRONZE SUHO ULJE sada 57,79 kn
MARMELADA – suho ulje sa šljokicama pridonosi bržem i intenzivnijem postizanju privlačno preplanulog tena. Dragocjeni uljni kompleks od mrkve, maslina i oraha bogato njeguje, hrani i vlaži kožu. Ne pruža zaštitu od UV zraka. Prije i tijekom sunčanja raspršite proizvod na željena područja kože. Proizvod nije pogodan za dječju, osjetljivu i vrlo svijetlu kožu. Izbjegavajte kontakt s očima. Nije za konzumiranje! Prije upotrebe dobro protresite!

afrodita-sun-care-beauty-modnialmanah-koža-kozmetika

SUN CARE MARMELADA NATURAL sada 84,99 kn
99 % prirodna formula za brzo postizanje preplanulog izgleda! S vrhunskim njegujućim kompleksom iz čiste prirode; jojobino, maslinovo, kokosovo ulje, karite i kakao maslac. Kožu hrani, poboljšava njezinu elastičnost te čuva njezin zdrav i blistav izgled. Primjerena i za osjetljivu, isušenu kožu. Ne pruža zaštitu od UV zraka. Nanesite je na kožu u izdašnom sloju prije izlaganja suncu. Proizvod nije pogodan za dječju, osjetljivu i vrlo svijetlu kožu. Nije za konzumiranje!

afrodita-sun-care-beauty-modnialmanah-koža-kozmetika
Trenutno nema komentara

Comments are closed