Otkrivamo vam model haljine koja sužava liniju tijela!

Kad pogledate kolekcije popularnih modnih brendova, moderno je sve – i predimenzionirano i jako usko i kratko i dugo, ali i retro dužina negdje između koju mogu nositi samo više i skladno građene žene. Budući da su haljine kraljice ženskog ormara i praktično rješenje za odijevanje brojnih žena, evo kako ćete pronaći idealan mode upravo za vašu građu tijela.

Želite li izgledati više? Za vas je haljina koja naglašava liniju visokog struka ili model uske haljine koju ćete nositi sa širokim remenom.

Imate li obline i želite izgledati mršavije, otkrijte moć uzoraka. Posebno su savršeni majstori iluzije i prekrivanja ‘rasteri’. Ako ne vjerujete – odjenite istu haljinu u boji i s ovim uzorkom – nevjerojatna razlika!

Asimetrija koja reže bokove je odličan način za sužavanje bokova. Volite li romantičan look, nosite haljine s volanima. Jake bokove odlično prekriva i haljina A kroja.

Jako ste visoke i mršave? Umjesto klasične uske haljine odaberite haljinu bogatu naborima. Ne dodaju volumen, samo naglašavaju seksepil.

Trenutno nema komentara

Comments are closed