#ostanidoma i maštaj o svojim novim CCC sandalama

Jer odgovornim ponašanjem i boravkom kod kuće, brzo ćemo ponovo biti u starom ritmu života cijeneći to što idemo na posao ali i imamo priliku uživati u svakodnevnim malim ritualima. O nekoj dobroj svadbi na kojoj se ne prestaje plesati da i ne govorimo.

Ok, drage naše, za kasno proljeće na gradskim ulicama, ljetni đir, ali i svečanosti odaberite svoje idealne CCC sandale. Danas ih dobro promotrite, ‘bezicirajte’, a kupite kad trgovine ponovo počnu s radom.

Evo koja tri savjeta trebate:

  1. Ljetne sandale se kao i cipele dijele na dnevne i večernje. Dnevne su ugodne sandale s punom potpeticom, s plutenim potplatom ili stilizirane špagerice. Sandale za večernje izlaske su one s definiranom potpeticom koja može biti različitih visina. Modno je pravilo da se dnevne sandale ne kombiniraju za posebne prigode, a večernje možete obuti i uz dnevni look. Sve ovisi o tome kakav stil nosite.
  2. Patite na otvore na prstima! Što su prstići deblji to neka bude veći otvor na vašim sandalicama kako bi prsti izgledali dulji i uži. Imate li duguljaste prste sakrijte ih u vrhove sandala. Kad smo već kod ‘optičkih varki’ – pazite i na kopčanje sandala. Što je list jači i zglob širi to budite opreznije. Umjesto klasičnog kopčanja ‘oko nožnog zgloba’ izaberite model koji se dijagonalno završava na sredini pete (crne i crvene Gino Rossi sandalice).
  3. Važna je boja! Posebno ako govorimo o nude nijansama. Njih uvijek odaberite u skladu s bojom puti. Ovo je savjet – što je svjetlija boja puti to neka budu tamnije nude sandale. Isto tako imate li crveni podton kože birajte hladnije nijanse cipela kako vam noge ne bi izgledale umorne.
Trenutno nema komentara

Comments are closed