Oprezno s proljetnim suncem!

Nakon kiše, stiglo je sunce koje se kako gdje probija kroz oblake. Izađite na sunce, uživajte u proljeću, ali oprezno! Iako ga ne osjećamo jako, sunce je i u ovom dijelu godine poprilično jako i vrlo brzo možemo dobiti opekotine!

sunce_koža_modnialmanah_zdrav_život

Kako se najbolje zaštititi?
• Pazite na lice koje prvo izgori! Koristite kreme sa zaštitnim faktorom, ne zaboravite šeširiće s obodom i sunčane naočale.
• Izbjegnite tamne rukave, posebno kad skinete majicu s kratkim rukavima i suočite se činjenicom kako su vam ruke potamnile. Umjesto kratkih rukava nosite odjeću s laganim pamučnim rukavima koji će u potpunosti zaštiti vaše tijelo.
• Namažite ruke i koljena mlijekom za sunčanje. Na taj ćete način spriječiti neugodne opekline na koljenima i listovima, posebno ukoliko se rekreirate na otvorenom.
• Usne treba zaštiti od sunca. Koristite balzame koji u sebi sadrže zaštitne faktore. Možete potrošiti proizvod koji vam je ostao nakon skijanja.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS