Ona je sve: Barbie je i službeno film 2023 godine! Jeste li ga već pogledale?

Barbie danas ima najbolji dan ikad! Kombinacija legendarne lutke, vizionarske redateljice Grete Gerwig na čelu filmske ekipe i izvanredne glumačke postave predvođene Margot Robbie i Ryanom Goslingom zaslužna je za barbastično filmsko otvaranje sa spektakularnih 66.418 gledatelja u Hrvatskoj i zaradom od 390.831€ . „Barbie“, u distribuciji Blitza, je i službeno postao film s najboljim otvaranjem Warner Bros. studija svih vremena u Hrvatskoj. Brojke dokazuju – Barbie nije plastična, već je fantastična!

Barbie je radnjom filma i osobnošću likova uvelike iznenadila i šokirala svijet, a reakcije su fenomenalne.

Kritičarska platforma Rotten Tomatoes ocijenila je „Barbie“ s 90%, a u SAD-u “Barbie” sada drži rekord za najveće vikend otvaranje u 2023. Na globalnoj razini film označava najveće otvaranje za Gretu Gerwig kao redateljicu te za Margot Robbie, Ryana Goslinga i gotovo sve glumce u filmu.

“Nevjerojatan odaziv koji smo doživjeli dokazuje ono što smo znali od početka: da „Barbie“ nije samo iznimno poseban film, već je jasno kino spektakl ljeta, ako ne i godine. Greta, Margot, Ryan i cijeli „Barbie“ tim pružili su upravo onu vrstu zabave za kojom je publika žudjela“, kaže predsjednik distribucije Warner Bros. Pictures Jeff Goldstein.

„Barbie“ igra u kinima diljem Hrvatske, u distribuciji Blitza, a ulaznice možete osigurati putem web stranice ili na blagajnama kina.

Barbike glume:
Margot Robbie, Dua Lipa, Emma Mackey, Issa Rae, Kate McKinnon, Hari Nef, Anna Cruz Kayne, Sharon Rooney, Emerald Fennell, Nicola Coughlan, Alexandra Shipp i Ritu Arya.

Kenove glume:
Ryan Gosling, Simu Liu, Michael Cera, Ncuti Gatwa, Kingsley Ben-Adir i Scott Evans.

Ljude glume:
Will Ferrell, America Ferrera i Helen Mirren.

Redateljica filma BARBIE je Greta Gerwig, scenarij je napisala zajedno s Noahom Baumbachom. Film se temelji na Mattelovom liku Barbie. Producenti filma su David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley i Robbie Brenner. Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich i Cate Adams su izvršni producenti.

Trenutno nema komentara

Comments are closed