Odlikašice na plaži nose Liscu!

Glumice Lana Gojak i Ecija Ojdanić te nekadašnja Miss Universe Ivana Delač izazvale su pomutnju kad su se pojavile na plaži. Dakle, cure super izgledate i zaista se vidi uloženi trud i naporno vježbanje. Tijela su savršeno ‘isklesana’, a odabir kupaćih kostima besprijekoran! Sve tri ljepotice nose Lisca aktualnu kolekciju (možete je kupiti i na popustu od 50%) ne skrivajući koliko uživaju u odmoru.

Kakve su kupaće kostime odabrale?
Trendseterica Lana dobro zna da su ove sezone must have jednodijelni kupaći kostimi koji su odlično rješenje za plažu ali i večernje izlaske (u kombinaciji sa suknjama ili hlačicama).Isto tako crna je boja IN, ali i modeli s otvorenim leđima. Ivana se odlučila za prepoznatljiv Lisca kroj badića u svim bojama ljeta uz kojeg se lako mogu kombinirati sve ljetne haljine i donji dijelovi. Ecija Ojdanić ove nas je godine oduševila svojom energijom ali i činjenicom kako je i nakon što je postala mama vratila svoju liniju i isklesala tijelo. Upravo zato je zablistala u prekrasnom Lisca trendy modelu kojeg krase slip gačice ukrašene volanima u jarkoj narančastoj boji.

”Obožavam ljeto, obožavam more i to Jadransko jer imamo najljepše šljunčane plaže na svijetu,” kaže Ecija Ojdanić s čime se slaže nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Delač kojoj je ljeto uvijek radno jer priprema modnu manifestaciju 13.Riječke stepenice. Lana Gojak će ovog ljeta otići do rodne Pule, ali i raditi na nekoliko predstava po obali.

Foto: Karmen Oblak za Studio Marcela
Šminka i frizura: Studio Marcela
Kreativno vodstvo: Jadranka Pezo

Trenutno nema komentara

Comments are closed