Odgajate li djevojčicu da sama bira odjeću – pokažite joj novu kolekciju MINAMI

Biti drugačija, ali trendy i prepoznatljiva nekako je san svake žene- male i velike, one koja voli modu, ali je želi prilagoditi vlastitoj osobnosti. Ukoliko ste vi takva mama i upravo to učite svoju malu princezu priuštite joj odrastanje uz odjeću koja naglašava individualnost. U tome će vam pomoći domaći modni brend MINAMI koji ovih dana predstavlja novu kolekciju jesenskih komada koji će vas osvojiti na prvi pogled.

Što je u fokusu?
Jesenska kolekcija puna je odličnih majica, hoodica i haljinica od najugodnijeg pamuka s odvažnim krojevima. Uz nezaobilaznu crnu, ovom kolekcijom odjekuju jarko ružičasta te upečatljiva žuta koju će klinci obožavati. Uz nove krojeve, tu su i najpopularniji MINAMI komadi – limitirane Social Distance majice i preslatke maske za djecu i odrasle. Uz to, poseban naglasak u ovoj kolekciji stavljen je na dodatke. Tako prvi put vidimo coolerske pamučne kape s MINAMI logom u nekoliko boja, ali i nezaobilazne bijele kragne. One dolaze u dvije verzije, a mogu se nositi zasebno uz bilo koji komad iz MINAMI kolekcije.

“Svaki model je unikatan i razvijan uz posebnu pažnju kod biranja tkanina kako bi djeci bilo omogućeno nesputano uživanje u svakom danu”, poručila je osnivačica brenda Željka Šafran koja posebnu važnost pridaje slow fashion filozofiji i slijedi je u svakom segmentu svog rada.

MINAMI modeli kreirani su za djevojčice uzrasta od dvije do deset godina, a razgledati ih možete na Instagramu i Facebooku.

Modeli: Mina i Jelena
Fotografije:Luka Smuk

Trenutno nema komentara

Comments are closed