Od danas vrijedi novo modno pravilo – maske na lice ekipo!

Kako nam epidemiološka situacija nije baš nešto najbolja, od danas vrijede nove epidemiološke mjere koje nam ponovo na lice vraćaju dobro nam znani modni detalj – masku! Ona prekriva usta i nos, štiti od zaraženih ali i vas samih… Nije najugodnija, posebno kad je 30 u hladu, ali što se mora ne bi smjelo biti teško. Odnosno, ako su se na to naviknuli naši susjedi (u Njemačkoj su primjerice maske obavezne i na gradskim ulicama, a kazna za ne nošenje istih je 50 eura) i mi ćemo, zar ne?

Modna savjetnica, stilistica i dizajnerica Alma Premerl Zoko, u svojoj SUMMER TRIP kolekciji ove sezone nudi sve modele sa i bez odgovarajuće zaštitne maske koja je sakrivena u stiliziranom ovratniku koji se nalazi na željenom modelu.

  • „Nemogućnost ulaska na određeno mjesto, ali i briga oko toga imate li masku ili ne (da ne govorimo o nošenju maski po torbama i džepovima) potaknula me na razmišljanje o tome, zašto ne ponuditi ovog ljeta modele lijepih haljina i tunika koje imaju stiliziranu masku. Tako je na vama da samo odjenete odjevni predmet koji savršeno laska vašoj figuri i po potrebi navučete masku preko nosa i usta“ – kaže ALma predstavljajući neke najprodavanije modela ‘korona haljina i tunika’.

Upravo njih su među prvima odjenule popularne glumice Barbara Vicković, Mirta Zečević i Mada Peršić koje ovog ljeta provode radno, pripremajući predstave ali i često putujući po obali. Upravo su se i njih tri našle u kampanji za ovu sezonu.

Svi modeli iz SUMMER TRIP kolekcije u sklopu koje se nalaze i ovi modeli dostupna je od danas u prodajnoj mreži Jadran čarape (Zagreb – Vlaška 27 i Frankopanska), HR design Roses, Pupa – Rijeka (robna kuća Korzo) i Showroom – Slavonski brod. Svi detalji i novosti su na našem FB ALMAfashion!

Trenutno nema komentara

Comments are closed