Od danas Supernova i u Požegi!

Slavonija, točnije Požega, od danas je bogatija za novu fashion adresu – Supernova retail park koji u ovaj prekrasan grad dovodi neke nove, ali dobro poznate modne brendove. Ova nova obiteljska shopping destinacija smjestila se na zapadnom ulazu u grad Požegu, na adresi Zagrebačka 52 i već na prvi pogled obećava odlično shopping iskustvo.

Koje trgovine posjetiti u ovom shopping parku? Od danas su za sve posjetitelje otvoreni Baby Center, C&A, CCC, Deichman, dm, Galileo, KiK, NewYorker, Pepco, Sinsay, Sport Vision, Top Shop i Tedi. Tijekom ljeta svoja će vrata otvoriti još tri objekta – caffe bar Leggiero, Admiral automat klub te poznati talijanski prehrambeni lanac Eurospin.

shopping-supernova-požega-modnialmanah

Ukupna vrijednost investicije iznosi 16 milijuna eura, a otvorenje novog trgovačkog centra rezultiralo je zapošljavanjem oko 300 ljudi. Prostor Supernova Požege prostire se na 11.000 četvornih metara unutar kojih je smješteno 16 trgovina i jedan ugostiteljski objekt. Retail park je izgrađen na zemljištu od 47.000 četvornih metara, a za posjetitelje je osigurano 450 parkirnih mjesta.

Retail park bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje, a svi građani Požege pozvani su na odličnu zabavu te najbolji shopping u gradu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed