Obnovite dječju odjeću i do 70% povoljnije!

Nova haljinica, kabanica, traper suknja… Ma sve treba vašoj ljepotici! Ako ste od onih mama koje vole šopingirati uz prigodan popust sutra ne propustite odličan outlet dan u zagrebačkoj multibrand trgovini Ne.Ne.Ne.

Tada će ljubitelji održivih dječjih eko brendova moći kupiti poznate europske i svjetske modne brendove po najnižim outlet cijenama, sniženim do 70 posto.

Kako bi svi stigli ugrabiti omiljeni komad s rasprodaje, radno vrijeme trgovine taj dan bit će od 8 do 20 sati, a mi donosimo nekoliko korisnih savjeta za pametnu kupovinu.

Kako bi svi stigli ugrabiti omiljeni komad s rasprodaje, radno vrijeme trgovine taj dan bit će od 8 do 20 sati, a mi donosimo nekoliko korisnih savjeta za pametnu kupovinu.

ne-ne-ne-multibrand-shop-outlet-fashion-moda-shopping

Razmišljajte dugoročno
Svi znamo koliko brzo djeca prerastu robicu koju imaju, a održivost postaje sve bitnija. Ako imate dvoje ili više djece kupnja unisex odjeće može biti pun pogodak i za novčanik i za okoliš.

Kombinirajte s onim što imate
Prije odlaska u kupnju, zavirite u dječji ormar. Sniženja su odlična prilika da kupite onaj komad koji vam je bio na popisu, ali ste zbog cijene odgađali kupnju.

Redovno provjeravajte internet trgovinu
Brendove koje volite zasigurno pratite i na društvenim mrežama. Iskoristite čari interneta i provjerite što možete očekivati u omiljenoj trgovini.

Kupujte kad nije sezona
Ljubitelji kupovine znaju da se najbolje cijene mogu uhvatiti ako se kupuje izvan sezone. Ljeto možda djeluje daleko, ali hladnije vrijeme idealno je da se ulove niske cijene kupaćih kostima.

Pretplatite se na newsletter
Najbolji način za praćenje novosti omiljenih brendova upravo se nalazi na nekoliko klikova od vas. Tko zna, možda je jakna koju želite upravo danas na sniženju!

Na adresi Gjure Deželića 8 u Zagrebu nalazi se Ne.ne.ne. multibrand trgovina, poznata po nekonvencionalnim eko brendovima koje obožavaju djeca, roditelji, bake i djedovi. Osim trgovine, kupnja je moguća i preko online stranice, a sve zanimljivosti nalaze se na Instagram te Facebook stranici trgovine.

ne-ne-ne-multibrand-shop-outlet-fashion-moda-shopping-ne.ne.ne
Trenutno nema komentara

Comments are closed