Obiteljski proljetni praznici u Termama Olimia

Djetinjstvo je iznimno važno razdoblje života koje određuje kakvi ćemo postati kada odrastemo. Razvoj samopouzdanja i samopoštovanja ključan su čimbenik u stvaranju ličnosti. Mogućnost samostalnog odlučivanja djeci podiže samopouzdanje, a kreativno izražavanje i stvaralaštvo pomaže u rastu samopoštovanja. Zbog toga su u najpoznatijim slovenskim termama – Termama Olimia, za proljetne praznike osmislili savršenu dječju bajku. Hoteli Breza i Sotelia za vašu su proljetnu obiteljsku avanturu pripremili poseban paket s gratis boravkom za dvoje djece.

Termalna voda poznata je po blagotvornim učincima, a Terme Olimia te su blagodati upotpunile raznovrsnim i bogatim sadržajem za djecu. Uz pratnju iskusnih i zabavnih animatora djeca imaju priliku osloboditi kreativnost i stvaralaštvo u raznim radionicama, pokazati spretnost u zabavnim igrama, a vodeni doživljaji potpuno će ih oduševiti! Upoznavanje novih prijatelja s kojima će prepričavati doživljaje i zajedno osmišljavati nove avanture potaknut će ih na druženje i socijalizaciju. Dok mali istraživači stvaraju uspomene i otkrivaju nove spoznaje, roditelji će uživati u brojim wellness ponudama Terma Olimia.

Dolaskom proljeća budi se priroda, zrakom se šire opojni mirisi procvalih cvjetova i naša se osjetila razigravaju. Predivan Kozjanski park prepun zelenila i cvrkuta ptica savršeno je mjesto za istraživanje i šetnju. Dok djeca s animatorima stvaraju svoju priču, iskoristite slobodno vrijeme za boravak u prirodi, opuštanje u termalnoj vodi ili se prepustite wellness užitcima.

Upotpunite album vaših uspomena i darujte si obiteljski odmor kakav zaslužujete!

više na: www.terme-olimia.com/hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS