O kojim to sjenilima ‘šuškaju’ šminkerice?

Šminkerice su se složile u jednom – postoje sjenila i sjenila, ali Max Factor… Dolaze u odličnim pigmentima, baršunasta struktura se lijepo nanosi i nijansira, a boje odlično ‘podižu’ oči svih boja. Budući da je siječanj mnogima mjesec novih početaka, ubacite barem jednu boju sjenila u svoju svakodnevnu beuaty rutinu. Posebno imate li ‘upale’ oči i kapke posute sitnim kapilaricama.

Koja su sjenila u ponudi Max Factora?

MASTERPIECE NUDE PALETE ZA OČI koje dolaze u kombinaciji sjenila koja naglašavaju prirodnost pogleda. Od skroz svijetlih nijansi pa sve do boja tamne čokolade, ova sjenila neutralnog sjaja pružaju mogućnost šminkanja za sve prigode.

beauty-make-up-šminka-max-factor-modnialmanah

WILD SHADOW POT skriva visoko pigmentirana sjenila čiji jačinu sami kontrolirate/dozirate. Želite li dnevni make up koristite boje nanesene na kistić. Intenzitet boja postići ćete mokrim sjenilima ( prije korištenja kistić umočite u vodu) pazeći da ne dolazi do preslikavanja na kapak. Odaberite (barem) dvije boje sjenila u svakoj sezoni.

SMOKEY EYE DRAMA KIT kako i samo ime kaže je paleta od šest laskavih boja sjenila, uz pomoću kojim možete napraviti smokey u bojama koje želite – od zlatnog gradijenta do živog ljubičastog koji je hit ove sezone. Savjet više: otvorite kapke i definirajte obrve s četiri nijanse koje se nalaze u svakoj paleti, koristeći najtamniju nijansu za poravnavanje kapaka i postanje savršenih lukova.

beauty-make-up-šminka-max-factor-modnialmanah

Foto: Max Factor

Trenutno nema komentara

Comments are closed