Nude trend – odmjereno šminkanje!

Kad je o dnevnom makeup-u riječ sve je više onih koje posežu na nude nijansama. One su najbezbolniji način korekcije nesavršenosti na licu, ali i vrlo suptilan način kako prekriti nedostatke ali i umor s lica. Kad je o nude nijansama riječ, znate li zapravo koja je to boja? Znate li da postoji nekoliko različitih nude nijansi i da nije svejedno koju ćete staviti na lice.

Zato, za ljubiteljice nude priča evo tri ključna savjeta koja trebate!
• Nude spektar je priča o različitim nude nijansama koje možete upotrijebiti. Kad pogledate nude palete možete vidjeti da su neke nijanse više smećkaste, a neke ružičaste. Koju ćete boju odabrati ovisi o tome koji je pod ton vaše kože- što je više ružičasti to više birajte smećkasti nude. Obrnuto žućkastom pod tonu kože ružičasti nude daje svježinu i zdrav izgled.
• Način kombiniranja – prilikom šminkanja, posebno ako imate paletu, možete se i poigrati u kombiniranju nude nijansi. Kod šminkanja oka za unutrašnji dio kapka koristite smeđe nijanse, a za gornji dio kapka ružičaste. Obrazi neka uvijek budu u ružičastom nude, a usne u smeđem.
• Nanošenje! Kod nanošenja nude nijansi na lice koristite kistić kojim ćete proizvod nanositi u laganim kružnim pokretima kako bi se što bolje spojio s podlogom/kožom.

beauty-nude-trend-make-up-šminka-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed