Novo radno vrijeme naših omiljenih šoping adresa!

Došao je i taj dan – šoping centri i omiljene nam trgovine skratile su svoje radno vrijeme kako bi se spriječila mogućnost širenja koronavirusa. Za sve one koje žive u blizini šoping meka i u njima kupuju evo na jednom mjestu vodiča kroz radno vrijeme.

‘S ciljem zaštite zaposlenika i kupaca trgovačkog centra Westgate Shopping City, uprava centra donijela je odluku o privremenom skraćivanju radnog vremena. Novo radno vrijeme centra je od 10 do 18 sati (svaki dan) te stupa na snagu od ponedjeljka 16. ožujka 2020. Pojedine trgovine, koje su ključne zbog snabdijevanja kupaca, radit će i prije, odnosno nakon navedenog radnog vremena’, objavili su iz WestGatea.

shopping-radno-vrijeme-skraćeno-korona-virus-modnialmanah

Skraćeno radi i SuperNova
‘Zdravlje i dobrobit naših kupaca, zaposlenika, partnera i naše cjelokupne zajednice uvijek je naš glavni prioritet. Želimo vas obavijestiti da se u skladu sa strožim preventivnim mjerama u svrhu sprečavanja mogućnosti širenja koronavirusa primjenjuje novo radno vrijeme. Trgovine prehrambenih proizvoda na malo/ljekarne/drogerije/pošte/trgovine za male životinje čine iznimku te će nastaviti raditi po redovnom radnom vremenu’- stoji u priopćenju uz napomenu da centri rade od ponedjeljka do subote: od 10 do 18 sati, a nedjeljom su zatvoreni.

Isto je odlučila upravo Arena centra i City Centera One u Zagrebu i Splitu koji od danas skraćuju radno vrijeme centra od 10-18 sati uz napomenu da Interspar i Hrvatska pošta, te kafići i restorani za sada rade kao uobičajeno. Interspar od 7:00-21:00, a Pošta od 9:00-20:00.

Trenutno nema komentara

Comments are closed