Novi domaći modni brend koji slavi ekološku održivost

PIKI POMA domaći je modni brend (iza kojeg stoje Mirna Litović i Ida Babić) nastao iz ljubavi prema prirodi i svemu prirodnom, s osnovnim ciljem stvaranja kvalitetnih, održivih i svevremenskih modela odjeće i modnih dodataka po principu spore mode. Svi proizvodi su ručno rađeni u malim serijama gdje je svaki komad malo umjetničko djelo i nose etiketu proizvedeno u Hrvatskoj.

Što se sve nalazi u kolekciji?
Održivo izrađena odjeća od 100% recikliranih vlakana trajno plisirane apstraktne teksture.

Lagana, udobna i nosiva kroz cijelu godinu dolazi u bezvremenskim modelima:
BAAL – suknja zaigrane voluminozne siluete u kombinaciji s dugim pojasom poput konopa u drugoj boji za beskrajne transformacije.

FABELA – koketna haljina tankih naramenica, klasičnog dizajna a modernog izgleda nosiva je kroz cijelu godinu

TAGO – jednostavnog dizajna a atraktivnog izgleda, nosiva kao kratka haljina ili kao tunika

MOMI – izražajna tekstura šala lomi svjetlost do prekrasnog skulpturalnog efekta, bez obzira jeste li ga zavezali, zavrnuli, namotali ili presavili.

Svi modeli dostupni su u crnoj, bež, crvenoj i sivoj boji i nije ih potrebno glačati!

U kolekciji su i klompe, torba i ekološki nakit.

WOW Wild As A Wind klompe izrađene su ručno od prirodnih veganskih materijala.
S anatomski oblikovanim gazištem od punog drveta i gornjištem od drva u obliku dvostruke pluto kože, WOW klompe su potpuno drvene. Funkcionalan, minimalistički dizajn, uz dodatak promjenjivih ukrasnih klipsi čini WOW klompe bezvremenskim. Stvorene za ugodnu šetnju i modna poigravanja uz prepoznatljiv zvuk.

CORKY TORBA FLIRTY, torbica od luksuzne veganske kože koja se savršeno uklapa u postojeću kolekciju Corky torbi. Nestašna i koketna mijenja oblik od kocke do konusa te dolazi u bijeloj I crno-zlatnoj boji. Mala i lagana, ali u potpunosti funkcionalna torba za sve vaše dragocjenosti s patentnim zatvaračem na vrhu. Zahvaljujući odvojivom dugom remenu, može se nositi preko ramena ili preko tijela.

ODRŽIVA KOLEKCIJA EKOLOŠKOG NAKITA Ručno izrađena kolekcija narukvica metodom savijanja furnira drveta kao ekološki prihvatljivog i održivog materijala. ANUANUA, BININI i HULAHULA narukvice izuzetno su lagane, bojane ekološkim bojama te zaštićene prirodnom mješavinom ulja. Kolekcija je inspirirana prirodnim čudima svijeta te dostupna u

Održive tkanine!
Odjeća je izrađena od REPREVE®, UniFi recikliranih vlakana. PET plastične boce pretvaraju se u reciklirane, inovativne tkanine. Korištenjem REPREVE® vlakna eliminira se potreba za ponovnom uporabom nafte, smanjuju se staklenički plinovi i štedi se voda i energija.

Više na: www.pikipoma.com

Trenutno nema komentara

Comments are closed