Nove Noelle četkice – hit koji osvaja sve šminkerice

Što je presudno za savršeno našminkano lice? Pravilno nanošenje pudera, savršeno konturiranje i šminkanje poput profesionalaca! Kako to činite? Prstima?!? To je krivi odgovor! Kako biste zablistale, a licu dale svježinu i ljepotu našminkajte se poput profesionalca! Ovog proljeća na hrvatsko beauty tržište dolaze dvije kombinacije četkica s potpisom Noelle.

noelle_beauty_modnialmanah

Upoznajte kombinacije četkica koje oduševljavaju…

• Samostojeći etui, u kojem kistovi ostaju zaštićeni od vlage, prašine i drugih nepoželjnih utjecaja bit će idealan suputnik u kozmetičkoj torbici, ali i sastavni dio svake make up police, a u sebi sadrži 10 kistova. Elegantni kistovi u bijelom kožnom pakiranju, osim svojom kvalitetom plijenit će pažnju i vrhunskim dizajnom. Sjenilo, rumenilo, bronzer ili puder u prahu lako se nanose uz pomoć ovog kompleta kistova od vrlo kvalitetne, guste i mekane sintetičke dlake prilagođene svakom tipu kože.

• 3 make up spužvice za blendanje, hit su proizvod u svakoj kozmetičkoj torbici. Beautyblenderi su savršeni za nanošenje tekućih pudera, primera, kremastih rumenila ili highlightera, a svojim jedinstvenim oblicima omogućavaju jednak nanos po cijelom licu i besprijekornu podlogu kao bazu svakog dobrog make upa. Stručnjaci naglašavaju kako je za savršen izgled tijekom cijelog dana, osim dobrog pribora, iznimno važno pravilno održavanje i čišćenje istih.

Gdje kupiti?
Novi Noelle setovi, kao jamac profesionalnog make upa, dostupni su u svim BIPA trgovinama. Cijena kistova u praktičnom etuiu od eko kože je 149,90 kuna, a komplet od 3 beautyblendera za nanošenje tekuće podloge dostupno je po cijeni od 79,90 kuna.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS