Nove Lush pjenušave kupke stigle i u hrvatski webshop!

Gotovo 21 godinu nakon što su pjenušave prvi puta napravile revoluciju kupanja, Lush sada ponovo kreće korak dalje u odjelu kreativnosti.

Postoji pjenušava kupka baš za svakoga i svaku situaciju. Neovisno o tome jeste li avanturist u potrazi za snom ili tražite kupku koja će vas omotati u cvjetnu pjenu, postoji kupka baš za vas!

U Hrvatskoj će prvo lansiranje biti online, te će se sastojati od 6 predivnih kupki krcatih luksuznim esencijalnim uljima. Nakon ponovnog otvaranja trgovina, tim iz svake trgovine moći će kreirati vlastitu ponudu pjenušavih kupki uz odabir od 26 kupki u prvoj fazi i 25 u drugoj (lipanj 2020).

Lush pjenušave kupke nadilaze tekuće kupke, te dolaze u mnogo različitih boja i oblika kako bi stvorili jedinstveno iskustvo bez nepotrebne ambalaže.

Kako koristiti?
Namrvite samo malo, malo više ili cijelu kupku pod mlazom vode za planine pjene. Uskočite u toplu pjenušavu kupku sa jednom od ovih samokonzervirajućih proizvoda bez ambalaže kako bi zaboravili na svoje brige i stres. Svugdje je lijepo, ali nigdje nije kao u pjeni!

Svi proizvodi dostupni su putem web shopa: lush.hr
Za dodatne informacije i materijale pošaljite email na: osj@lush.hr

Excavation
Pjenušava kupka
Tko želi biti mokar do kosti? Kako bi se zabavili u kadi potrebno je samo da prokopate malo dublje u planinu od pjene. Nastavite istraživati dok ne otkrijete dragulje skrivene u mješavini ukusnih agruma i slatko-drvenastog ulja cimeta.

beauty-lush-kozmetika-modnialmanah

Ladybird
Pjenušava kupka
Bubamare su simbol sreće, a ova vam zajamčeno ispunjava želju za najmirisnijim kupanjima u kadi.
Slatke note jagoda, utkane u mentu i geranij daju voćni miris s osvježavajućim vrhuncem. Svjetlucava, ljubičasta voda i puno pjene daju vam sigurnost bube u cvjetnom pupoljku.

beauty-lush-kozmetika-modnialmanah

Peach Crumble
Pjenušava kupka
Ova slatka mirišljava pjenušava kupka krcata je uljima grejpa, breskve i davane koja nježno čiste i osvježavaju. Vrijeme je za kupanje u zagrljaju nježne pjene koja podiže raspoloženje.

beauty-lush-kozmetika-modnialmanah

bathos
Pjenušava kupka
Uronite u ljubičastu vodu mirisa klasične ljubičice. Ljubičice i klinčići imaju zavodljiv miris, te održavaju našu kožu podatnom. Stari Grci ljubičice su koristili u ljubavnim napicima i smatrali su ih simbolom plodnosti i ljubavi – zašto vas ne bi zavela ova slatka, ljubičasta kupka?

beauty-lush-kozmetika-modnialmanah

party popper
Pjenušava kupka
Neovisno o tome planirate li za vikend izaći s ekipom ili ćete premjestiti zabavu u udobnost svoje kupaonice, ova pjenušava kupka svaku kada pretvara u najluđi party uz mirišljavu pjenu i pucketave bombone. Tulum svakako neće početi bez vas, trebate samo pustiti najdražu glazbu i zaplesati u kupki punoj svilenkaste pjene.

beauty-lush-kozmetika-modnialmanah

Stargazer
Pjenušava kupka
Zaželite želju i posegnite za zvijezdom krcatom citrusima koji će vas lansirati u stratosferu. Ulje grejpa, bergamota i badema sudaraju se u kozmosu uzvišenih mirisa.

beauty-lush-kozmetika-modnialmanah

Nove pjenušave kupke dostupne su na Lush webshopu: www.lush.hr
Za dodatne informacije i materijale kontaktirajte nas putem: osj@lush.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed