Nova dimenzija shoppinga uz ABOUT YOU

Europska modna online trgovina ABOUT YOU nastavlja svoje uspješno internacionalno poslovanje pokretanjem online trgovine aboutyou.hr 8. rujna 2020. Nakon Njemačke, Austrije, Švicarske, Nizozemske, Belgije, Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Rumunjske, Slovenije i Baltičkih zemalja ABOUT YOU lansira svoju online trgovinu i u Hrvatskoj. Slavlju otvaranja online trgovine pridružile su se mnoge utjecajne osobe s hrvatske scene poput Marijane Batinić, Elle Dvornik, Andree Andrassy, Slavka Sobina, Lane Jurčević i mnogih drugih.

ABOUT YOU je prva online shopping destinacija na kojoj svatko može otkriti modu, inspirirati se i kupovati odjeću koja odgovara pojedinačnom osobnom stilu. Ova online modna trgovina digitalizira tradicionalno iskustvo odlaska u kupovinu, a dostupna je putem računala, tableta i pametnog telefona kao i putem nagrađivane ABOUT YOU aplikacije. U Hrvatskoj, ova isključivo online trgovina nudi više od 100 000 proizvoda više od 700 brendova od koji su mnogi po prvi puta dostupni na hrvatskom tržištu. Kupovina na ABOUT YOU nije samo zabavna već i potpuno sigurna. Sve se može naručiti uz besplatnu dostavu i raznim metodama plaćanja od kreditnih kartica do plaćanja pouzećem. Uz to, kupci mogu u roku od 100 dana besplatno vratiti proizvode ako im ne odgovaraju tako da se kupnja može obavljati bez straha – u ugodnom okruženju doma ljubitelji mode mogu isprobavati koji god proizvod odgovara njihovom ukusu i vratiti sve što im se ne sviđa potpuno besplatno.

Uz limitirani popust od 25% kao znak dobrodošlice u prvom tjednu nakon lansiranja, modna online trgovina ABOUT YOU poziva kupce iz Hrvatske da isprobaju novo, inspirirajuće iskustvo shoppinga. Kod se može pronaći na https://www.aboutyou.hr.

ABOUT YOU je modna i tech kompanija sa sjedištem u Hamburgu. Osnovali su je mladi poduzetnici Tarek Müller (31), Sebastian Betz (29) i Hannes Wiese (38) u 2014. U samo šest godina ABOUT YOU je postala jedna od najvećih europskih trgovina odjećom s godišnjim prihodom od 742 milijuna eura (2019./2020.). Nakon prijašnjih pokretanja online trgovina u Češkoj i Slovačkoj, između ostalih, ABOUT YOU postaje vodeća online trgovina na tržištu u samo par tjedana.

about-you-shopping-modnialmanah
Osnivači: Tarek Müller, Sebastian Betz i Hannes Wiese

“Za nas hrvatsko tržište predstavlja veliki potencijal. Očekujemo brz rast s ciljem da postanemo vodeća online trgovina na tržištu u kratkom vremenu. Također, veseli nas vidjeti kako će se naši korisnici iz Hrvatske inspirirati širokom ponudom na našoj platformi, besplatnom dostavom i besplatnim povratom.”, izjavio je Tarek Müller, suosnivač i direktor u ABOUT YOU.

ABOUT YOU je među najbrže rastućim start-up online trgovinama u Europi i jedna od rijetkih kompanija u Europi koja ima vrijednost veću od 1 milijarde dolara.

O ABOUT YOU
ABOUT YOU online trgovina digitalizirala je tradicionalnu kupovinu i kreirala personalizirano iskustvo kupnje na pametnom telefonu. Modna internetska trgovina prilagođava se individualnom stilu svakog kupca prikazujući samo relevantne proizvode i prijedloge odjeće. Kod ABOUT YOU glavni je fokus kupac kojeg se potiče da izrazi svoju individualnost kroz modu. U svom asortimanu ABOUT YOU nudi široku paletu nadahnuća za žene, muškarce i djecu, ali i sportsku odjeću za sve ljubitelje sportskih aktivnosti. S više od 27 milijuna aktivnih korisnika svakog mjeseca, ABOUT YOU je jedna od najvećih modnih i lifestyle platformi u Europi. Modna online trgovina trenutno je aktivna na 14 europskih tržišta. Uz ABOUT YOU CLOUD, modna i tehnološka tvrtka također nudi vlastitu vrhunsku infrastrukturu e-trgovine kao licencirani proizvod za ostale trgovce. U 2019./20. ABOUT YOU ostvaruje promet od 724 milijuna eura, što odgovara godišnjem opsegu transakcija od preko 2,5 milijarde eura. Vrijednost tvrtke procjenjuje se na preko milijardu američkih dolara.

Kompanija ABOUT YOU osnovana je 2014. godine kao podružnica Otto Grupe i sada je dio portfelja grupe. U menadžerskom timu nalaze se serijski poduzetnici i digitalni stručnjaci Tarek Müller (31, Marketing & Brands) i Sebastian Betz (29, Tech & Product), kao i bivši konzultant Rolanda Bergera Hannes Wiese (38, Operations & Finance).

Za dodatne informacije o ABOUT YOU posjetite corporate.aboutyou.de

Trenutno nema komentara

Comments are closed