Nova dimenzija gledanja TV-a! Upoznajte GONET.TV!

Kako moderan lifestyle prilagoditi našim potrebama za gledanjem televizije? Jednostavno – odabirom prave opcije za sebe. Svi mi koji smo često u pokretu, putujemo ili mnogo radimo pa smo doma tek navečer, jedino što želimo je prilagoditi tv sadržaj sebi i svojim potrebama. Novi operater u Hrvatskoj, GONET.TV, nudi moderno gledanje televizije putem interneta s brojnim prednostima, zahvaljujući kojima se više nikada nećete vratiti na klasično gledanje televizije. Zaboravite na kablove, antene, prijemnike i sve ostale komplikacije, gledanje sadržaja kojeg želite nikada nije bilo povoljnije i jednostavnije. Sve što vam treba je internetska veza i to čak ona s minimalnom brzinom.

Drugačiji pogled na gledanje televizije
Sjećate se onih crno-bijelih točkica (ili kako bi ih kolokvijalno zvali snijeg) na vašem televizoru, ako antena nije dovoljno dobro namještena? Dobro pamtimo i televizore bez daljinskih upravljača, zbog kojih su često najmlađi u obitelji bili ti koji su trčkarali do tv prijemnika kako bi mijenjali programe. Pamtimo i dolazak satelitskih antena, pojavu mnoštva programa koje nismo razumjeli, ali smo svejedno “gutali” sav sadržaj. Dolazak smart tv-ova, streaming servisa i različitih novih varijanti obilježio je 21. stoljeće, a gledanje televizije poprimilo je, u skladu s vremenom, neke druge odrednice. Više ne moramo trčati doma kako bi ulovili omiljenu seriju i poslije plakati, ako nam isto nije uspjelo. Nema plaćanja kazni u videotekama, ako zaboravimo vratiti video kasete ili dvd-e dan kasnije. Sami upravljamo svojim vremenom i sadržajem kojeg želimo gledati. Kako smo potpuno nov i moderan način života prilagodili sebi, isto želimo učiniti i s konzumiranjem digitalnog sadržaja. Sve više smo u pokretu, nismo vezani za jedno mjesto, pa upravo zato gledanje naših omiljenih tv sadržaja mora slijediti taj tempo.

gonet-tv-lifestyle-modnialmanah-operater-hrvatska

Gledanje televizije definitivno spada u top kategoriju hobija
Bilo da ste doma ili opremate vikendicu, čak i ako ste često na putovanjima ili na godišnjem odmoru želite uživati u omiljenom televizijskom sadržaju na vašem mobitelu ili tabletu – sve to više nije znanstvena fantastika. GONET.TV nova je mrežna Usluga gledanja televizije u Hrvatskoj uz koju se ne morate brinuti da će vam televizija dosaditi. Uz prijenos uživo više od 107 TV programa, dobivate i veliki broj IPTV funkcija, kao što su neograničeno i besplatno snimanje, premotavanje ili gledanje unatrag do 30 dana (tzv. Timeshift).

“Želja nam je bila omogućiti korisnicima gledanje TV sadržaja kad imaju vremena i samo ono što ih zanima, a ne ono što se trenutno uživo pušta na televiziji. Zahvaljujući znatno nižoj cijeni od one koju nude multinacionalne tvrtke, nudimo uslugu da svi stvarno uživaju u svojim domovima, u najboljem odnosu cijene i kvalitete ponude TV programa. Iza ovog projekta stoji tim iskusnih programera i administratora. Nakon uspješnog projekta u Češkoj, odlučili smo ponuditi naše usluge u Poljskoj i Slovačkoj, a u 2021. smo lansirali platformu i u Hrvatskoj, pod nazivom GONET.TV. “ – izjavio je Pavel Gorecki, direktor GONET.TV platforme.

Idealna opcija za vikendice i iznajmljivanje
Osim svih nacionalnih programa kao što su HRT, Nova TV ili RTL, i filmskih programa, Cinestara, Filmboxa, HBO-a, Cinemaxa, potražite i veliki broj stranih programa. Primjerice mađarske, njemačke, češke, poljske, slovačke, ruske i druge strane programe koje možete ponuditi svojim gostima te tako obogatiti svoju ponudu.

Prvih dvadeset dana gledajte sadržaj za samo jednu kunu
Ono što je najvažnije, nema ugovora i uslugu možete otkazati u bilo kojem trenutku, kad god želite. GONET.TV radi na bilo kojoj internetskoj vezi bilo kojeg davatelja internetskih usluga, s brzinom od najmanje 3 Mb/s. Za nekoliko trenutaka dobivate pametnu televiziju s mnogim pogodnostima, najbolje TV kanale, najbolje filmove, TV serije, bajke i sadržaje za djecu, sportske emisije i programe za odrasle. Po nenadmašnoj cijeni, uz osnovne kanale dobit ćete i premium filmske programe, poput FilmBox Premiuma, Cinestara ili Fox programa. Ljubitelji sporta uživat će u HNTV-u. Posjetite TV videoteku i birajte između 1000 titlanih filmova, serija, dokumentaraca, sadržaja za djecu i sportske događaje, sve online i to za samo 59 kuna mjesečno. Bez problema možete postaviti samo dopuštene vrste sadržaja (poput programa za djecu) i one programe koji su sigurni za djecu. Slušajte radio postaje iz cijelog svijeta, ali i pratite vremensku prognozu. Nove korisnike će uveseliti činjenica da GONET.TV mogu isprobati prvih 20 dana za samo jednu kunu uz HBO na dar prvih mjesec dana. Više o cijeloj ponudi i paketima potražite ovdje.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS