Nosite li plus size – evo kojih pet savjeta trebate

Žene s oblinama sigurno se pitaju vrijede li za njih ista modna pravila kao i za sve one koje nose standardne veličine. Sudeći po kreativnim rješenjima u plus size kolekcija odgovor je jednostavan – da! No, kako bi outfiti bili šik, a obline ‘pod kontrolom’ postoje mala modna pravila kojih se treba pridržavati prilikom izbora.

Evo kojih pet savjeta trebate:

  • Svako tijelo ima svoj oblik, pa prije nego li krenete s odabirom odjeće definirajte svoj oblik građe tijela. Imate li jače bokove i bedra a uska ramena i manja prsa (kruška) ili su vam noge vitke i tanke, a sav volumen u srednjem dijelu tijela (jabuka). Ovisno o tome koji ste tip građe tijela odaberite odjevne predmete koji će vam biti u skladu s tijelom.
  • Naučite da su vam boje prijatelji, posebno ako su u skladu s bojom puti, kosom, očima. Odabirom idealne boje licu dajete svježinu, a total looku trendy touch.
  • Slijedite globalne modne trendove i potražite rješenja u plus size kolekciji. Prošlo je vrijeme kad su žene s oblinama nosile rastezljive tajice i promotivne majice. Baš naprotiv, sve što je moderno lako možete pronaći i u plus size kolekcijama.
  • Uzorci na poseban način prekrivaju višak, posebno animal print. Ne vjerujte – isprobajte!
  • Uvijek iskoristite moć modnih detalja kako biste naglasili vlastiti modni stil. Kvalitetne sunčane naočale, lijep nakit, dobre cipele, torba sve su to modni začini koji naglašavaju vaš stil.
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS