Nokti u fokusu: balerina, stiletto ili oblik badema?

Za razliku od vremena kad je bilo važno imati lijepe i uredne nokte, u posebnim prigodama nalakirane crvenim lakom za nokte, u današnje vrijeme je lakiranje noktiju postalo prava umjetnost. Bez obzira jesu li prirodni, gelirani ili nagorađeni, nokti postaju pravi modni detalj svakog total looka.

Ako je za vas 2022.godina, vrijeme za nove početke koji podrazumijevaju i neke nove beauty tretmane, znajte da postoji šest osnovnih oblika noktiju koji mogu krasiti vašu ruku. Da budete upoznate s oblicima i spremne odgovoriti na pitanje – koji oblik želite, evo što morate znati.

Ovo je 6 najčešćih oblika noktiju

beauty-nokti-nails-modnialmanah

Koji oblik trebate?
Imate li prirodno malu ploču nokta birajte kvadratni oblik lakiranja, a želite li produžiti nokat (tips ili gel) birajte oblik zaobljenog kvadrata. Prirodno ovalni nokti neka zadrže svoj prirodni oblik, a ako želite produžiti nokte najbolje i najprirodnije izgleda oblik balerina. Vjerujemo da ste vidjeli da puno mladih cura ima stiletto oblik nokta. On je trenutno apsolutni modni hit koji je preuzet s crvenih tepiha i svjetskih pozornica. Nokti tog oblika izgledaju zanimljivo, ali nisu funkcionalni u svakodnevnom životu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed