Neutralni tonovi ili jarke boje i uzorci? Evo što kaže Replay!

U ljetnim kombinacijama su s jedne strane neutralne nijanse i prirodne tkanine, a s druge jarki uzorci, boje i tkanine nastale reciklažom! I jedan i drugi smjer odabira i kombiniranja je prihvatljiv, a za one kreativne poželjno je i kombiniranje! To poručuje i aktualna Replay kolekcija (potražite neki su komadi i na super sniženju) koja pršti od komada kojima je teško odoljeti. Važno je samo ukladiti odjeću s građom tijela, odabrati svoj ljetni stil (ili možda više njih) i krenuti u kombiniranje. Ovo može biti inspiracija…

Boemski stil, zemljani tonovi i fluidni krojevi u kombinaciji s vječnim traperom – upravo je tako Replay zamislio ovogodišnje ljeto. Iako ljetna sezona uobičajeno vrvi jarkim bojama, pastelnim tonovima i vibrantnim uzorcima koji donose dozu vedrine i razigranosti, uvijek se nekako vraćamo nenametljivim neutralnim tonovima koji su se ovoga ljeta istaknuli kao jedan od hit trendova ljetne sezone.

Bijela boja, bež i zemljani tonovi klasičan su odabir kojemu se okrećemo kada su u pitanju najsvestraniji odjevni komadi. Koji su must have komadi? U ženskoj kolekciji to je prozračna bijela haljina i bež košulju kojima možete postići onaj pročišćeni, moderan look. Boho stil vječito je prisutan u ljetnim kolekcijama poznatih modnih brendova. Za sve one koji odjećom žele prizvati šarene festivale, večernje šetnje i istaknuti avanturističku stranu svoje osobnosti, idealan je odabir Replay haljina s boho elementima.

fashion-replay-reverto-neutralne-boje-modnialmanah

Muška kolekcija je u znaku zemljanih tonova koji predstavljaju odličnu bazu. Osim što se idealno slažu s preplanulom puti, takvi komadi se lako kombiniraju s ostalim odjevnim predmetima, a odlično izgledaju i u kombinaciji s crnom. Suprotnost eleganciji donose Replay košulje u havajskom stilu koje pršte tropskim motivima poput palmi. Ne zaboravite na vječni bijeli T-shirt koji nikada ne može biti višak u vašem ormaru, a može se nositi i više sezona!

fashion-replay-reverto-neutralne-boje-modnialmanah

Inspirirajte se ovim ljetnim komadima i pronađite svoje favorite u Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku i Zadru ili online na Reverto web shopu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed