Neobični kaputići zavladali gradskim ulicama! Evo kako ih nositi!

Društvene mreže su prepune street style outfita koji na poseban način vraćaju svježinu hladnom i kišovitom vremenu. Dominiraju jarke boje, neobični modni detalji ali i posebna rješenja kao ovi neobični kaputići s posebnom porukom. Riječ je zapravo o bundicama koje su u različitim bojama i koje su ukrašene detaljima – srčekima ili geometrijskim oblicima koketirajući tako logotipovima svjetski poznatih modnih brendova.

Sviđaju li vam se neobični kaputići, evo kako ih nositi?

  • Pazite na model kaputića koji mora biti u skladu s građom tijela!
  • Prepoznajte alate uz s pomoću kojih ćete korigirati liniju tijela. Što to znači? Što je veći dekolte to neka bude dublji izrez na kaputu, a njega ćete po potrebi upotpuniti šalom. Isto tako pazite na rukave – što su uža i spuštenija ramena to neka kaput bude s dominantnim rukavima.
  • Želite li nositi bundicu sa srcima pazite na stil. Ponašajte se prema srčekima kao prema svakom drugom modnom detalju pazeći da zadržite elegantan odrasli stil.
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS