Ne znate što odjenuti na prijelazu iz sezone u sezonu – potražite inspiraciju u Krie Design kolekciji!  

Zima je uistinu nepredvidljiva čemu svjedočimo ovih dana. Osjetili smo, u kratkom periodu, proljetne temperature koje je zamijenio orkanski vjetar i snijeg. To nam stvara i novi problem kod odijevanja. No, Krie Design nudi rješenje novom ‘outdoor’ kolekcijom. Vrijeme je da svojoj zimskoj odjeći dodate nekoliko prijelaznih komada.

Baloner je definitivno jedan od njih. Ulaganje u jedan takav komad dobra je odluka, a sigurno će biti omiljen i u mnogim zimama koje dolaze. Jer ponekad kaput jednostavno nije dovoljan.

Bež baloner je klasika s kojom sve počinje, no Krie Design napravio je pomak u dizajnu u svom prepoznatljivom stilu te proširio paletu boja. Ovaj komad u ormaru daleko je najiskoristiviji koji možete imati, a uz njega će vaša postojeća odjeća izgledati još elegantnije. Kod balonera je najbolje to što zapravo ne dodaje sloj topline. Dakle, ako vani nije jako hladno, ali još uvijek trebate nešto za zagrnuti se, on je savršen izbor.

Krie Design u ovoj ‘outdoor’ kolekciji nudi i posebnu jaknu ‘Message jacket’ koju možete personalizirati originalnim natpisom koji će biti otisnut na leđima. Tako ćete imat jedinstveni modni komad u ormaru kakav nema nitko drugi.

Krie prsluci već su postali ‘must have’. Za savršeno zaokruživanje vašeg ležernog stajlinga, dizajnerica Kristina Burja kreirala je ‘Butterfly Puffer’ i ‘Butterfly Vest’ u bež i ‘dust pink’ boji. Odlično se kombiniraju s trenirkom ili trapericama, a uvijek izgledate posebno pa i u sportskom izdanju.

S ovom Krie ‘outdoor’ kolekcijom čekanje proljeća postaje puno atraktivnije, a više o samoj kolekciji potražite na stranici kriedesign.hr

Fotograf: Luka Ašanin

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS