Ne zaboravite na make up i kod kuće!

Velika okupljanja i glamurozni ulazak u Novu je zabranjen, ali nije zabranjeno srediti se i zabljesnuti! Volite li isprobavati novitete, a i šljokice su vam omiljene u ovom dijelu godine, vrijeme je za Avon mark. makeup liniju koja donosi blještavilo boja i sjaj glitera u želji za kreiranjem pozitivnih trenutaka u vašem domu, unatoč situaciji u kojoj se nalazimo.

Avon mark predstavlja Pearlesque, limitiranu kolekciju s proizvodima koji ljepotu ističu raskošnim bisernim sjajem. Potpuno sjajan, asortiman sadrži visokotehnološke formule prepune glitera koje stvaraju svjetlucave odraze na licu i tijelu.

Odličan prijedlog blagdanskog make-upa punog sjaja, a dovoljno nježnog za ostati u kući donosi Avonova beauty ambasadorica, blogerica Ivana Panek; te poziva i sve vas da postanete dio Avonove priče osnaživanja žena!

U ovoj se kolekciji nalazi predivna paleta sjenila za oči, bogata mješavina hrabrih mat i zapanjujućih svjetlucavih nijansi visoke pigmentacije kao i čak 5 nijansi totalno svjetlucavog tekućeg eyelinera u boji. Tu je i iluminator za lice i tijelo, za onaj poseban dodir koji će ovaj blagdanski look učiniti čarobnim, a posebno uz pomoć i predivnih svjetlucavih nijansi Gel Shine laka za nokte prepunih glitera i žarkih nevjerojatnih boja.

Svoju novu omiljenu svjetlucavu kolekciju pronađi u Avonovom božićnom katalogu a ovo su cijene pojedinih proizvoda:

mark. Pearlesque paleta sjenila, 109,90kn
mark. Pearlesque tuš za oči, 54,90kn
mark. Pearlesque iluminator za lice i tijelo, 79,90kn
Gel Shine lak za nokte, 24,90kn

Trenutno nema komentara

Comments are closed