Ne propustite – 17. Noć Muzeja!

Ako vam je zadnji petak u siječnju uvijek u znaku obilaska muzeja, ne zaboravite na sutra i ‘kulturni petak’. Jedna od najboljih kulturnih manifestacija u našoj zemlji, koje su prije 17 godina osmislile mr.sc. Vesna Jurić Bulatović i mr.sc. Dubravka Osrečki Jakelić, ove godine ima temu Između stvarnog i digitalnog pokušavajući ljubiteljima muzeja pružiti najbolje u okviru pandemijskih pravila ponašanja i zaštite.

17-noć-muzeja-lifestyle-modnialmanah

Tako će sve kulturne institucije sve svoje programe unutar muzeja održati u kontroliranim uvjetima i okolnostima uz obvezne Covid potvrde, sa smanjenim brojem posjetitelja i vremenom zadržavanja u objektima. Isto tako, nakon prošlogodišnjeg ‘probijanja leda’ neki su se događaji preselili na digitalne kanale komuniciranja i prijenosa sadržaja pa ćete o ovom jedinstvenom projektu moći uživati i iz topline vlastitog doma.

Koje zanimljive programe kriju određeni muzeji, istražite na službenoj stranici projekta i odaberite sadržaj koji će vam uljepšati posljednji petak u siječnju ove godine

Trenutno nema komentara

Comments are closed