National Geographic predstavlja novu emisiju s najpoznatijim građevinarom svijeta!

Možda građevinski biznis nije privlačan mlađim generacijama, no sigurno je jedno od najunosnijih zanimanja. Prepoznao je to i britanac Daniel Ashville, čija nova emisija „Izgradnja nemogućeg s Danielom Ashvilleom“ kreće 15. rujna na National Geographic kanalu.

Ova inženjerska serija donosi revolucionarne građevinske podvige i vodi gledatelje u istraživanje najneobičnijih i najnesigurnijih građevina na svijetu. Serija od šest epizoda pomiče granice onoga što se smatra ostvarivim, prikazujući arhitektonska čuda koja prkose mašti.

„Uvijek sam vjerovao da u građevinskom biznisu nema ograničenja za ono što možemo postići. Ova serija dokaz je snage ljudske genijalnosti i težnje za pomicanjem granica. Oduševljen sam što mogu povesti gledatelje na ovo putovanje i pokazati da uz naporan rad, odlučnost i dozu odvažnosti nemoguće možemo učiniti mogućim. To nisu samo inženjerska čuda; radi se o nevjerojatnim ljudima koji stoje iza ovih revolucionarnih projekata. Predanost, strast i nepokolebljiva želja za izvrsnošću nadahnjuju me svaki dan“, kaže Ashville.

Izgradnja-nemogućeg-s-Danielom-Ashvilleom-national-geographic-lifestyle-modnialmanah

Daniel Ashville stručnjak je za ‘bauštelu’ koji je izgradio svoje carstvo od nule. Njegovo putovanje počelo je u djetinjstvu, a odluka da napusti studij sportskih znanosti na sveučilištu bila je ključna prekretnica. Od prevrtanja kuća do osnivanja vlastite tvrtke Daniel se kroz godine pozicionirao kao vrhunski stručnjak u svom području.

U 2020. otvorio je vrata u svoju svakodnevicu putem YouTube kanala što je privuklo pozornost javnosti, ali i National Geographic-a. Sa zaraznim entuzijazmom za sve što je povezano s gradnjom, njegova karizma na ekranu uvlači gledatelje u njegov svijet ambicije i ustrajnosti.

Od izgradnje najvećeg prekooceanskog broda za krstarenje na svijetu u Finskoj do revolucionarnog tunela Brenner ispod Alpa, svaka epizoda emisije spoj je vještine, tehnologije i inženjerske genijalnosti zaslužnih za ove zapanjujuće građevine. Danielov praktični pristup omogućuje mu aktivnu suradnju s timovima koji se bave inženjerskim izazovima, pokazujući da nemoguće doista može postati moguće.

„Izgradnja nemogućeg s Danielom Ashvilleom“ pratimo petkom u 21 sat.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS