Napravite same: rajf uskrsnog zeke!

Iako se čini teškim – nije. Rajf Uskrsnog zeke možete napraviti brzo i jednostavno, a ako napravite nekoliko ovakvih obruča Uskrs će dočekati cijela ‘zečja obitelj’. Volite li same izrađivati ukrase, ali i održavati mini kreativne radionice u vlastitom dnevnom boravku, evo prilike da se, u pauzi između bojanja pisanica, okušate i u ovom zadatku!

Kako napraviti rajf uskrsnog zeke? Potreban vam je samo jedan uski obruč (najbolji je plastični do centimetar širine) na kojeg treba iskrojiti uši. Poslužit će vam stara dekica, filc, punilo od popluna – sve ovisi čime raspolažete i koji detalj možete žrtvovati za ovaj ukras. Dakle, uši iskrojite tako da su u skladu s veličinom dječje glave. Ako su duže, pazite da su šire kako bi čvrsto stajale. Pričvrstite ih na obruč lijepljenjem ili vezivanjem. Samo pazite, moraju stajati. Ako padaju, poslužite se provjerenim trikom – u unutrašnjost uha stavite drveni štapić ta pečenje ražnjića.

savjet-diy-napravi-sam-rajf-uskrsni-zec-zeko-modnialmanah-uskrsnog-zeke
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS