Napravite same (ne)obične zavjese!

Čekate li svoje nove zavjese ili zapravo ne volite taj detalj na svojim prozorima, prozore ukrasite detaljima koji će podignuti energiju doma i staviti točku na I uređenju interijera!

Možete li nešto napraviti same? Pa naravno, ovisno o vašoj kreativnosti možete napraviti čudo, a mi vam donosimo nekoliko ideja.
• Zavjese od filca kojeg u listićima i u nekoliko boja možete kupiti u Tedi shopu. Izrežite ih u omiljene oblike i duplo zalijepite ljepilom za tkaninu na flaks kad napravite 10-tak takvih linija, flaks zavežite na drvenu šibu ili slično i objesite iznad prozora. Flaks je nevidljiv, a na vašem prozoru će kružili ili srca izgledati kao da su zalijepljeni na staklo. Ako nemate filc na sličan način možete objesiti i papirnate detalje.
• Za one kreativnije- na sličan način možete napraviti i ručni rad te takve zavjese koristiti kao sezonske ukrase na prozorima.
• Iskoristite klupe od prozora za detalje poput lončanica i ukrasa koji se vezuju za određen dio godine.
• Gornji dio prozora možete ukrasiti i trakama raznovrsne tkanine. Ako to napravite ‘na gusto’ dobit ćete lijep ukras oko prozora.
• Naljepnice za prozore su uvijek dobro rješenje, posebno ako ih zalijepite na malo drugačiji način. Primjerice ove ptičice na prozoru su zapravo tri paketa naljepnica.

Trenutno nema komentara

Comments are closed