Napokon otvoren – Lacoste Le Club Concept store

Lacoste, francuski lifestyle brand omiljen među ljubiteljima sportske elegancije, poznat po šarmantnom zelenom krokodilu na logotipu, kultnim polo majicama i beskompromisnoj kvaliteti predstavio je novu premium koncept prodavaonicu Lacoste Le Club koja je svoja vrata otvorila 27. lipnja u zagrebačkom Arena centru.

Dolazak Le Club concepta, prodavaonice jedinstvenog dizajna i ugođaja, uistinu je velika vijest za ljubitelje ovog francuskog branda koji svojom kvalitetom i profinjenošću uvijek iznova privlači i oduševljava one koji drže do besprijekornog stila. Otvorenju su tako nazočile i brojne osobe iz javnog života poput Ive Šulentić, Ivana Vukušića, Tarika i Lejle Filipović i Ivane Mišerić koji su među prvima imali priliku razgledati novu prodavaonicu i Lacoste kolekciju proljeće / ljeto 2019.. Posjetiteljima otvorenja osobito su se svidjeli komade s dobro poznatim motivima iz opusa njujorške pop art ikone Keitha Haringa.

Po čemu je ovaj shop toliko poseban?
Le Club concept po prvi se puta pojavio u Velikoj Britaniji kao dio korporativne strategije podizanja i odražavanja premium statusa i snage brend identiteta na globalnim tržištima. Nakon Velike Britanije, gdje bilježi kontinuirani rast, tijekom 2017. godine uslijedila su otvorenja i u najvećim svjetskim metropolama. Lacoste Le Club concept stigao je tako i do Zagreba.

“Nova trgovina Lacoste osmišljena je kako bi kupcima osigurala jedno vrlo posebno osobno iskustvo. Dizajn prodavaonice Le Club održava sintezu između samog branda i njegovog kreatora René Lacostea. Atmosfera Le Cluba prisutna je i prije samog ulaska u prodavaonicu. Otvorenost prostora osiguravaju prodiranje svjetlosti i prozračnost, a izgled prodavaonice podsjeća na tenisko igralište”, objašnjava Thierry Guibert, CEO tvrtke LACOSTE.

Gosti otvorenja zabavljali su se uz nastup poznatog ženskog trija Gelato Sisters koji je za ovu prigodu pripremio i poseban francuski repertoar.

la-coste-le-club-concept-store-arena-za

Trenutno nema komentara

Comments are closed