Naglasite individualnost ovim parfemom za kosu i kožu!

U veljači, mjesecu kojeg vezujemo uz ljubav, romantiku i bajkovite trenutke u zagrljaju voljene osobe, Authentic Beauty Concept donosi posebno izdanje svojeg već prepoznatljivog mirisa za kosu i kožu – Eau de Toilette (ETD). Miris se smatra jednim od najromantičnijih poklona, jer je osjet njuha snažno povezan s emocijama i sjećanjima, a čista, svježa i elegantna cvjetna kreacija te bezvremenski dizajn bočice ukrašen elegantnom crnom mašnom predstavljaju savršeni poklon za vaše voljene. Često miris povezujemo s određenom uspomenom i osobom, stoga je važno da taj miris bude što autentičniji. Kao što vrhovi prstiju imaju jedinstveni otisak, tako i tijelo ima vlastiti individualni, autentičan miris, a ABC Eau De Toliette nije kreiran da bi prikrivao mirise, nego naglasilo note koje vas čine „vama“.

beauty-parfem-kosa-koža-Authentic-Beauty-Concept-modnialmanah

Zašto Authentic Beauty Concept Eau de Toilette:

  • savršen mirisni poklon za kožu i kosu
  • bez silikona, mineralnim ulja i parabena
  • svi proizvodi imaju PETA certifikat i registrirani su od strane The Vegan SocietyTM
  • note prirodnih začina s aromom svježeg bijelog cvijeća i pamučne, puderaste ljubičice
  • pakirano u 25% recikliranoj staklenoj bočici te klimatski neutralnoj kutiji – kupovinom ovog proizvoda, ABC potpomaže rad dobrotvornog udruženja PlasticBank čiji je cilj prikupljanje i recikliranje plastičnog otpada iz oceana

Posebno izdanje Eau de Toilette je dostupno u odabranim Authentic Beauty Concept partnerskim salonima i u web shopu HairShop.hr.

Trenutno nema komentara

Comments are closed