Na plažu s maskom na licu! Kako vam se to čini?

Iako je sinonim za šik rublje, modne detalje i kupaće kostime, Yamamay ovog ljeta u fokus stavlja i nešto novo- najpopularniji modni detalj kojeg ćete možda zatrebati čak i na plaži! U fokusu ovog talijanskog brenda su maske za lice, ovjerene od strane višeg instituta za javno zdravlje, proizvode se u suradnji s Maglificio Ripa, povijesnom tekstilnom tvrtkom koja djeluje u jednom od najpogođenijih područja Italije za vrijeme pandemije, u blizini Bergama i Milana. Iz Yamamaya poručuju da je cilj bio stvoriti siguran, ali praktičan i ekološki održiv proizvod, pa se tako maske za lice mogu oprati i do 20 puta, a da pritom zadrže svoje izvorne osobine.

Za proizvodnju ovih ekološko prihvatljivih i vodootpornih maski koriste se nove antibakterijske tkanine koje omogućavaju protok zraka, iznutra je meki, rastezljivi pamuk, a izvana je poliester. Ova kombinacija jamči maksimalnu udobnost i potpunu sigurnost.

Kako i priliči talijanskom dizajnu, osim funkcionalnosti, velika pažnja je posvećena izgledu maski. Ukrašene su s printevima koji prevladavaju u ljetnoj Yamamay kolekciji, kako bi se mogle uskladiti s vašim omiljenim kupaćim kostimima na plaži. Nosive su uz bilo koju odjevnu kombinaciju i dostupne u različitim stilovima, kako za žene tako i za muškarce. Možete birati između cvjetnog, leopard, zebrastog i kamuflažnog uzorka, kao i one u crnoj, boji trešnje ili veselim duginim bojama. Dostupne su i u svim veličinama.

Kupaće kostime iz najnovije kolekcije potražite online i u odabranim Yamamay trgovinama.

ZAGREB
Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6
City Center One West, Jankomir 33
City Center One East, Slavonska avenija 11 d
Ilica 23
Westgate Shopping City, Zaprešićka 2

RIJEKA
ZTC, Zvonimirova 3
Korzo 8°

ROVINJ
Trg na lokvi 2
Carera 25

POREČ
Trg Slobode 1

PULA
Ulica Sergijevaca 63
MAX City, Stoja 14a

SPLIT
City Center One, Vukovarska 207
Marmontova, Tončićeva 2
Joker centar, Put Brodarice 6
Mall of Split, Josipa Jovića 93
Krešimirova 5

ZADAR
Široka ulica 14 – Kalelarga

ŠIBENIK
Ulica kralja Tomislava 17

HVAR
Trg Sv. Stjepana 18

DUBROVNIK
Downtown, Vukovarska 13
SUB City, Šetalište dr. Franje Tuđmana 2a/ Mlini
Stradun, Placa 7

Trenutno nema komentara

Comments are closed