Vichy anti-aging formula koja nadoknađuje izgubljeni kolagen!

Kolagen, protein koji nastaje u dermisu, unutarnjem sloju kože građenom od vezivnog tkiva ,u našem tijelu igra vrlo važnu ulogu. Sam naziv “kolagen” dolazi od grčkog izraza, u prijevodu – “stvaratelj ljepila”. I doista bi se kolagen mogao u određenoj mjeri usporediti s cementom koji jača određene strukture; kod ljudi štiti kožu i cijelo tijelo od kanceroznih stanica, toksina iz okoliša i drugih štetnih tvari. Proizvodnja ovog dragocjenog proteina počinje se smanjivati već i prije 30. godine, koža počinje gubiti oko jedan posto kolagena godišnje, njegova sinteza se smanjuje, pa dolazi do gubitka čvrstoće i gipkosti. U tome nam pomažu Vichy stručnjaci.

Kako bi nadomjestili vidljive znakove gubitka kolagena, povratili koži zdrav izgled, čvrstoću i elastičnost, stručnjaci iz Vichyja, lansirali su inovaciju – Vichy Liftactiv Collagen Specialist noćnu njegu za lice koja sadrži kombinaciju moćnih sastojaka poput anti-aging peptida, kratkih fragmenata proteina koji su u stanju poboljšati biomehanička svojstva kože, umanjujući vidljive znakove starenja, kao i neujednačenog tena.

Ne zaboravite na noćnu njegu!
Tijekom dana, koža lica je izložena faktorima iz okruženja poput UV zračenja i zagađenja koji ubrzavaju oštećenje kolagenskih vlakana. Zato je noć najbolje vrijeme da joj pomognemo aktivirati vlastite obrambene mehanizme, pripremiti kožu za suočavanje sa stresom prouzrokovanim vanjskim faktorima, jer u tom periodu koža najbolje koristi aktivne sastojke iz proizvoda za njegu. Resveratrol, kao dodataku noćnoj njezi, pomaže koži aktivirati vlastite antioksidanse, kako bi koža bila spremnija suočiti se sa svakodnevnim izazovima.

Vichy-Liftactiv-Collagen-Specialist-Night-50ml--Applicator-beauty-njega-koža-modnialmanah-kolagen
Liftactiv Collagen Specialist noćna krema – 315,00 kn

Liftactiv Collagen Specialist noćna njega za lice sadrži anti-ageing peptide koji učvršćuju kožu, vrlo snažan antioksidans – vitamin Cg, kao i moćni Resveratrol prirodnog podrijetla koji povoljno djeluje na neujednačen ten, dok vulkanska voda Vichy jača prirodna obrambena svojstva kože. Osim što smanjuje bore i učvršćuje kožu, rezultat redovne primjene je blistaviji i ujednačeniji ten. Preporučuje se urbanim ženama čija koža pokazuje znakove starenja, bilo u vidu bora, bilo neujednačenog tena, a koje su u potrazi za učinkovitom anti –ageing noćnom njegom.

Uvodeći u svakodnevnu rutinu Liftactiv Collagen Specialist dnevnu njegu, u kombinaciji s Liftactiv Collagen Specialist noćnom njegom za lice, koja zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka – biopeptidima, vitaminu Cg, Vichy mineraliziranoj vodi i moćnim Resveratrolom djeluje na biomehanička svojstva kože, hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože, te smanjuje vidljive znakove starenja, pružit ćete svojoj koži učinkovite rezultate – ublažene bore i ujednačeniji i blistaviji ten.

Vichy-Liftactiv-Collagen-Specialist-Night-50ml--Applicator-beauty-njega-koža-modnialmanah-kolagen
Liftactiv Collagen Specialist dnevna krema – 310,20 kn

Više o novom proizvodu Liftactiv Collagen Specialist noćnoj njezi za lice, kao i Liftactiv Collagen Specialist dnevnoj njezi, potražite na Vichy.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed