Muči vas stres? Sjednite na Quad Plitvice!

Iskreno, ni sami nismo mislili kako je jurnjava na četverokotačnom vozilu, zvanom Quad toliko posebno iskustvo i da nakon 90 minuta vožnje kroz prirodu po putu ostavljate stres i napetost. Isprobali smo ga prošlog vikenda na Plitvicama, točnije u Grabovcu 57a, gdje se i nalazi početna točka Quad&Buggy Plitvice!

Na tom mjestu dočekao nas je simpatični vodič Tomislav (Quad.plitvice@gmail.com) koji nam je prije polaska dao svu potrebnu opremu za sigurnu vožnju – pod kape i kacige, dodatke za noge u slučaju da želimo sačuvati odjeću od blata. Sjeli smo na Quad u parovima, nakon čega je održao kratko predavanje na temu kako voziti. Kad je bio siguran da su naputci pali na plodno tlo i sam je sjeo na Quad i poveo nas na vožnju.

U našem su slučaju vozili muškarci jer staze su kroz šumu, pune blata po kojima se ipak lakše snalaze iskusni vozači. Kako bismo doživjeli Quad u pravom smislu riječi Tomislav nas nas nije štedio – dio puta smo jurili po šljunku dio po zemlji, po lokvama, travi ali i po asfaltu. Dojam – gdje god smo jurili iskustvo je savršeno jer prilikom savladavanja prepreka šumom odjekuje smijeh i vriska. Nevjerojatno, nisam vozila, a na kraju vožnje sam osjetila da mi se tijelo oznojilo.

Cijena ovakvog izleta/vožnje Quada iznosi 350 kuna za jednu i 450 kuna za dvije osobe, a vožnja je uvijek sa vodičem. Za vožnju Quada potrebna vam je vozačka dozvola B kategorija, a kako bi vas Quadovi čekali svoj dolazak /termin trebate rezervirati.

Evo još praktičnih podataka:
GRABOVAC 57a, RAKOVICA
Radno vrijeme od 9:00 – 19:00
Telefon – Tomislav 098570257
Mail: quad.plitvice@gmail.com

Foto: Nikola Zoko i Alma Premerl Zoko, Huawei P30 pro

Trenutno nema komentara

Comments are closed